HANDELSRESANDE I DAMSKOR!

TACK STORYTEL FÖR ATT DU FINNS

Godmorgon kära bloggvänner!

Befinner mig nu på ett litet hotell någonstans på vischan utanför Hannover! Sista slutspurten idag ! Jag räknar med 9 timmar till Como! Måndag, det kan vara tung trafik på autobahn..vi håller tummarna!

Jag avslutade min tour hos mina underbara kunder i Neastved, Danmark. Jag går upp 3 kg varje besök men det får det vara värt😊

Jag fick 8 timmars sömn i natt vilket jag är tacksam för! För mig är det en större utmaning att möta vardagslivet ikväll och att ” once and for all” hitta balans och harmoni mellan jobb och familj! Ett bra mantra är – jag VILL göra detta och inte jag MÅSTE göra etc etc!

Nej fina ni, nu måste jag dra vidare! 7 böcker snart avklarade så jag börjar på en 8:e om en timme ca!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.