TACK FÖR DEN HÄR GÅNGEN, VI SES TILL PÅSK!

DET SKALL BLI SKÖNT ATT KOMMA HEM😊

Godmorgon kära bloggvänner!

Idag har jag min sista kund på resan. Jag skall till Neastved i Danmark. Har bara sovit i 4 timmar vilket inte är så strategiskt då jag skall köra så långt jag orkar i kväll…men men.

Jag hade en supertrevlig kväll tillsammans med Katarina Althin, moderedaktör på Tara och stylist, bloggare och poddare! Hon är vår ambassadör i Sverige kan vi väl säga! Det bästa med mitt jobb så ju alla underbara människor jag träffar. Att få utvecklas både proffesionellt och personligt!

Summa summarum av månaden! Det skall bli skönt att komma hem…hehe! Jag har verkligen sugit musten av varje ögonblick! Lärt mig mycket om hur marknaden ser ut för att nu sätta mig hemma nu och lägga upp en plan om hur jag skall nå fler kunder! Helt klart är, att de rena, skära skobutikerna försvinner mer och mer….stackars er för kvar finns bara kedjorna…men..i kläd och lifesylebutikerna kan man hitta kvalitet på både skor och kläder så där kommer jag att lägga mitt fokus!

Det blir bloggande från mobilen dessa dagar då jag är på resande fot! Det får funka!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.