JAG VILL BLI MITT BÄSTA JAG!

PERSONLIG UTVECKLING HETER DET VISST!

malmä stad.jpg

MALMÖ

Godmorgon kära bloggvänner!
Hallå, inlägget igår gick bananas 🙂 . Jag ser så tydligt att när jag skriver något mer personligt och kanske inte alltid så PK blir det rassel här på bloggen! Det är väl det vi människor vill ha ” äkta vara”. Livet är ju inte alltid en dans på rosor eller när f..n är livet en dans på rosor?

Min nya kärlek heter Malmö, jag fattar inte, jag har nu varit här två gånger på kort tid och jag bara älskar den här stan. Om vi bortser från gubbarna på The Bishop Arms så är skåningar underbart glada, positiva och mycket mer kontinentala än resten av svenska folket ( min personliga åsikt ) ! Folk klär sig ju riktigt snyggt här nere och verkar ha mer koll på kvalitet på både kläder och skor! Tänk att det skulle gå 46 år innan jag upptäckte den här delen av mitt eget hemland!

frukost elite.jpg

BRA ELLER DÅLIG FRUKOST?

Jag mår både bra och dåligt, fysiskt och psykiskt. Mitt  liv är som vanligt en känslomässig berg och dalbana som suger mycket energi! Jag försöker ju alltid att vända ut och in på mig själv för att först varför hjärtat klappar konstant i 200 km/h . Jag är dock en mycket lyckligt lottad person, hur många har en personlig coach som även är ens syster 🙂 Min älskade syster tipsade mig i morse om en bok och jag har redan börjat lyssna på den. Jag tror verkligen att detta kan bli en “game changer”. Boken heter HÄLSOREVOLUTIONEN och är skriven av Maria Borelius. Ibland tänker jag hur skönt det måste vara att inte tänka och självanalysera hela tiden! Det finnas ju de människor som känner sig störst, bäst och vackrast på jorden och aldrig någonsin ifrågasätter sin existens! Good for them 🙁 .

malmö skor.jpg

KONSTVERK I MALMÖ

När jag var nere i Milano för några veckor sedan var vi ute och käkade med kunder. Vi hade ett intressant samtal då en av kunderna var mycket insatt och intresserad av numerologi. Det visade sig att mitt nummer är 33, ett mästertal, detta betyder att du är en äldre och vis själ som är här för att göra planeten till en bättre plats! Mycket att bära på axlarna. Hur som helst så måste jag göra något konstruktivt vad det gäller min kropp och själ. Jag återkommer efter att jag lyssnat färdigt på boken då jag hoppas att ha mer klarhet i min plan! Håller ni på med personlig utveckling?

Kram från Malmö!

Con affetto Ceci

4 thoughts on “JAG VILL BLI MITT BÄSTA JAG!

  1. Det är en gåva att ha dig som syster också ❤️ Du besitter en av de bästa av egenskaper – att vara genuint nyfiken 🤗 Nyfikna människor är mer lyckliga än andra visar forskningen 😘 Nu blir det skidåkning, kraaaaam!!!!

    1. Tack kära syster! Med de orden känns dagen lättare! Ha en underbar dag i pisterna! Kram från Hbg!❤️

  2. Har också lyssnat på Hälsorevulotionen, väldigt inspirerande läsning. Jag ska köpa boken så man kan “bläddra” och använda mig av Marias tips och recept.

    Ha en fin resa hem 😊

    1. Spännande! Skall lyssna klart när jag kommer hem! Nu deckare då jag måste hålls mig vaken i bilen😊

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.