JAG ÄR CHOCKAD!

FINNS DET INGA GENTLEMEN KVAR I SVERIGE?

bishop arms.jpg

NO COMMENT

Godmorgon kära bloggvänner!
Detta inlägg skrevs igår kväll när jag var helt chockad! Här kommer det:

Jag bor på ett hotell i centrala Malmö och hade ingen lust att gå ut själv att äta så jag pep ner till restaurangen som ligger i hotellet, ni ser vilken på bilden ovan! 90% män på det här stället…ok ingen fara än så länge! Tar ett bord och läser att man måste beställa i baren. Går dit och ställer mig vid barkanten. Baren är proppfull med folk och jag noterar att jag är enda kvinnan att beställa! Killarna i baren ser mig men ignorerar mig totalt, de fortsätter att servera öl till alla gubbar i baren. Tiden går, och jag börjar bli mer och mer otålig. Ett gäng äldre herrar ser min frustration men även dessa kniper käft! Tillslut kan jag inte hålla mig och får tag på en kypare på golvet och säger- skall det vara så att den enda kvinnan i baren inte blir serverad! Han tittar på mig helt oförstående och säger- det är nog bättre om du ställer dig lite mer i mitten av baren……skämtar du!!!!! Tillslut får jag ropat på en bartender och är då redigt irriterad! Jag beställer min mat och ger inte ett öre i dricks 🙁 .

Detta mina vänner skulle ALDRIG, MAI, hänt i Italien! Kvinnorna är heliga. Man får aldrig en dörr slängd i fejset eller blir ignorerad i en kö! AlLLTID Ladies first! Nej fy sjutton för dessa karlar…som inte kan bete sig som gentlemen när det krävs! Italienarna har sina dåliga sidor men väluppfostrade är dom, gamla som unga!

När ni läser detta är jag på väg till Köpenhamn!

Con affetto Ceci

6 thoughts on “JAG ÄR CHOCKAD!

  1. Det är en helt annan , mycket bättre artighets kultur i Italien. Man hälsar på okända på gatan, i hissen etc. I Sverige existerar inte detta…..tyvärr.

  2. Håller helt med dig , tyvärr får jag ju säga. Den svenska mannen har en bra bit kvar till en italiensk mans beteende. Hälsningar singel 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.