FAMILJEN DISSAR MINA INKÖP!

KUCKELIKU

rörstrand.jpg

OUTLET

Godmorgon kära bloggvänner!
Har inte sovit bra i natt 🙁 . Jag kom inte till ro igår kväll och vaknade redan kl 05.00 i morse. Fransarna gör ju att jag måste ligga och sova som en liten prinsessa utan att röra mig en millimeter…var det värt det? Ja, jag älskar mina Bambiögon!

Igår utforskade jag områden jag aldrig varit i förut. Jag var i Båstad, Torekov och Ängelholm. Verkligen fina platser men är man en inbiten västkustbo så går inget upp mot kala klippor och måsskri!

tupporslin.jpg

MIN NYA TUPPSERVIS FRÅN IITTALA

Jag har länge tänkt på att byta ut min frukostservis där hemma i Italien. Jag har ljusgröna koppar och tallrikar från Höganäs som jag bara inte tål längre! Bra tänket jag igår, jag drar till outleten. Jag måste säga att jag blev positivt överraskad, den var ju helt enorm. Precis som i min klädstil är jag helt orädd i min inredningsstil. Less is not more till familjens förtret 🙂 . Jag hittade en helt underbar servis från Iittala med tuppar på. Galli =  tuppar! Den kommer bli grym i mitt kök som är i rött, vitt, grått och trä! Jag skickade en bild till familjen som dissade den totalt! Mr G sa ett den var ” inguardabile”, går inte at titta på. TRÅKMÅNS! Han kommer få äta sin frukost på tuppservisen bäst han vill eller inte! Hemma är det jag som är “capo”….eller….

höganäs.jpg

EN KLASSIKER

Idag blir det att besöka en ny kund inne i Halmstad och sedan dra ner mot Malmö med ett stopp i Helsingborg! Imorgon bitti skall jag vara i Köpenhamn! Så det är sista slutspurten nu! Flickorna längtar efter mamma , framförallt att slippa laga mat och få sätta sig till dukat bord..hehe!
Gjorde jag rätt i att köpa tuppservisen eller skulle jag ha köpt något enfärgat istället?

Ha en riktigt fin torsdag!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “FAMILJEN DISSAR MINA INKÖP!

  1. Tycker att ditt inköp är fint, roligt med annat än enfärgat eller vitt. Av din beskrivning av ditt kök kommer det att passa perfekt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.