NYA FRANSAR OCH DAGS ATT ÅTERVÄNDA HEM!

BORTA BRA MEN HEMMA ÄR F..ING BÄST

portait ceci.jpg

NYA FRANSAR PÅ FRU G

Godmorgon kära bloggvänner!
Nedstigningen mot södra Europa är nu påbörjad! Jag kommer att hålla mig i Halland /Skåne i ett par dagar sedan blir det Danmark och hem! Jag har varit borta väldigt länge och jag har blandat nytta med nöje under dessa veckor!

Nu skall det ändå bli skönt att komma hem till vardagen i Italien 🙂 .Vad jag saknar mest är: 1. Barnen , 2.Mannen ( vilken klyscha…) 🙂 , 3. PT och gymet, 4. maten, 5. vädret, 6. vårkläder, 7. vänner.
Vad jag kommer att sakna från Sverige: 1. sjömannen och familjen, 2.vänner och kollegor, 3. WIFI, 4……….

Jag har en del resor inplanerade i vår, både till Sverige och andra länder så det blir aldrig mer än två veckor på hemma plan i sträck! Jag har vant mig vid den här livsstilen nu.

musslor.jpg

MOULES MY LIFE

Det som är tyngst på mina resor är ensamheten. Inte i bilen för då har jag mina böcker 🙂 . Inne på 7 boken av Denise Rudberg ( Marianne Jidhoff serien ). Kvällar och dagar när jag är runt och letar nya potentiella kunder är tuffa. Jag önskar att jag hade någon att bolla med! Jag skulle behöva en mentor vad det gäller mitt jobb, någon som har byggt varumärke och som kan försäljning och Sverige!

Svenskar och skor är som olja och vatten….det skär sig! Jag har under mina veckor i Skandinavien ännu inte blivit inspirerad av någons skor, i Italien blir jag det VARJE dag! Varför är man inte intresserad av vackra skor av kvalitet! Jaja…jag skall inte generalisera, som tur är finns det några kvinnor som köper bra kvalitet annars hade jag fått lägga ner min verksamhet! Miljötänket och hållbart mode är bara ord, hur många lever efter de principerna egentligen ? Förstå min frustration. Det är billigare i längden med riktigt bra skor och det är också sundare för kropp och själ!

Nu skall jag ut på en liten research för att se om vi kan få mer BRUNATE skor på de svenska kvinnornas fötter…..hehe!

Ha en riktigt fin onsdag!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.