DÄR BUBBLET GÅR IN DÄR GÅR VETTET UT!

IDOL

idol.jpg

LAST NIGHT 🙁 

Godmorgon kära bloggvänner!
Alltså jag blir så full i skratt! Igår kväll var jag ute och käkade med min underbara vän M. Samtalen blir alltid djupa och hon vet att det sitter som en liten törn i sidan att jag inte satsat på sången som ung! Efter några glas bubbel tyckte hon;  anmäl dig till Idol……vilken bra ide tänkte jag ( efter tre glas bubbel)  🙁 . Sagt och gjort och vips kom ett mail om att jag hade skickat in formuläret! Glad som en lärka skickade jag bilden till mina barn som blev helt förtvivlade! Stackarna att ha en sådan mor! Sjömannen gick in i morse och tittade när audition i Gbg var och till hans och systrarnas lättnad är den ,den 23 mars då jag är på mässa i Munchen! Haha…..vi får väl se!
Nu förstår ni nog vilken impulsiv och galen person ni följer här på bloggen!

ceci och bubbel.jpg

ALLTID LIKA GLAD

Idag lämnar jag mitt älskade Gbg för att dra mig söder ut! Först skall jag göra ögonfransar…..tänkte att det kunde vara lite spännande! Har Fru G en livskris tänker ni nu…nejnej, den hade jag för några år sedan 🙁 . Detta är bara ett försök att inte möta en trött zombie varje morgon i spegeln!

Ha en underbar dag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.