MYCKET FÄRG TILL VÅR OCH SOMMAR!

VÅGA FÄRG

cerice sandal.jpg

VACKER BRUNATE SANDAL

Godmorgon kära bloggvänner!
Idag är det måndag även för mig. Jag skall försöka besöka 2-3 klädbutiker i Gbgområdet för att se om de kan vara intresserade av våra skor. Sjömannen sover! Han börjar 13.00 och slutar 14.00 NO COMMENT 🙁 .

Jag får ofta frågor av vänner och bekanta vad som gäller inför kommande säsong inom skomode och jag tänkte att jag skulle skriva några rader hur jag ser på våren och sommarens tendenser!

ceci i rosa päls

CECI VÅGAR STICKA UT 🙂 

Ett ord: FÄRG! När jag för några år sedan tog över den skandinaviska agenturen för Brunate och gick bredvid fd agenten i ett år fick jag lära mig en viktig sak! Vi är i Skandinavien nu…du kan inte tänka som en italienska. Jag hade ju bott i över 20 år i Italien och älskade ju dessa vackra, kvinnliga färgsprakande konstverk jag skulle sälja. ICKE…skandinaver vill bara ha svart, blått och möjligtvis lite brunt! Trist tyckte jag men det viktigaste var ju att mina kunder och i sin tur deras kunder var nöjda!

Till min ofantliga glädje har det hänt mycket under dessa år! Skandinaver är inte längre rädda för vita sulor, färg och accessoarer! Vem trodde för 3 år sedan att man skulle gå runt i vita stövletter mitt i vintern..hehe!

Det som vi känner nu är att sneakersmarknaden börjar bli mättat och det kommer att komma en motreaktion till den trista jumpadojjan ( ÄNTLIGEN ). Ju mer färg och bling bling desto bättre! Modet kommer att bli superkvinnligt, vilket gynnar oss så klart!

färg flat.jpg

HÄRLIG “FLAT SHOE”

Alla modeller är välkomna till vår och sommaren! Starka färger kommer att dominera! Mycket accessoarer på skorna! Taxklacken är på modet igen! Den spetsiga tån är fortfarande mycket populär men även den fyrkantiga carretån kommer man se mycket av i vår och sommar! Jag hoppas att ni kommer våga er på ett par färgstarka skor eller sandaler detta år! It will make you feel gooooood!

Vågar ni färg eller kommer ni köra svart till vår/sommaren ( som vanligt 🙂 )?

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.