EN LITEN SVACKA PÅ G!

TIDEN RÄCKER INTE TILL

pernilla w.jpg

IKVÄLL BLIR DET SHOW

Godmorgon kära bloggvänner!
Jag känner mig otillräcklig dessa dagar! Jag måste hinna med familj, vänner, städ, jobb, insta, blogg etc! Mina promenader i Slottskogen har inte blivit av som så mycket annat 🙁 . Jag hoppas att ni har överseende med mitt torftiga bloggande men jag hittar inte inspiration till inlägg. Jag vet att de som bloggar på proffsnivå förbereder inlägg på löpande band för att sedan ploppa ut dem varje dag! Jag har varken tiden eller huvud för detta! Det som är min prio just nu är att hälsa på mamma varje dag. Det känns viktigt även om hon kanske inte känner igen mig eller kommer ihåg mina besök 🙁 .

Ikväll skall jag alle fall gå och titta på Pernilla Wahlgrens show på Draken här i Gbg. Jag har velat se den så länge men inte fått ihop det. När jag var inne på hennes blogg igår såg jag att det fanns några få biljetter kvar till kvällens föreställning så jag slog till direkt!  Man måste vara lite spontan och crazy! Jag går själv då platserna som var kvar var utspridda lite här och där i salongen plus att jag inte har problem med ensamhet i sällskap. Det är värre med ensamheten med mig själv!

Nu skall jag sätta mig och jobba lite. Sjömannen har sovit hos en kompis så det är lugnt och skönt här i lägenheten.

Ha en underbar söndag!

Con affetto Ceci

 

Bild: google

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.