SEMLOR OCH LASERBEHANDLING!

LIVET PÅ EN PINNE 🙂

semla.jpg

BIG BIG SEMLA

Godmorgon kära bloggvänner!
Jag har sovit 11 timmar, YES!  Jag somnade kl 21.00 på soffan när vi hade fredagsmys. Sjömannen hade valt en urtråkig film med Tom Crusie, där han är en ex militärpolis 🙁 så ögonen började redan falla ihop efter en halvtimme. Jag börjar se ljuset i lägenheten nu. Tvätt och torktumlare går varma! Idag skall lillgubben spela två matcher. En med A-laget och en med juniorlaget. Askims IK är hans klubb, mina gamla hoods…hehe! Jag tänkte gå och titta på matchen han spelar i Önnered kl 14.30 men jag gillar det inte. P är målvakt och jag blir livrädd så fort han skall stå i mål! Normalt sätt är han en liten fegis men jag vet inte vad som händer med honom i målet, ungen blir helt orädd!

stare by rebecca.jpg

BÄSTA KLINIKEN I STADA

Igår hade jag en mysig dag på stan! Jag och sjömannen festade till på varsin semla på Ahlströms konditori, ett av Gbg´s äldsta. Medelåldern är 70 plus, men vad trevligt vi hade. Sedan skulle P till skolan och ha biologilab och jag hade en “appointment” hos min underbara fd svägerska på hennes klinik STARE BY REBECCA . Jag älskar att gå till henne när jag är i Gbg! Igår gjorde jag en behandling som heter IPL, det är en slags laserbehandling som fungerar fantastiskt på min hy då jag har en mildare variant av rosacea! Det blev även ett litet micro lyft då Fru Galli ser ut som en trött och sliten disktrasa just nu 🙁 .

Jag har absolut inget emot piff och puff av kropp och själ! Jag tycker att ALLA människor måste få bestämma över sina egna kroppar. Efter besöket hos Rebecca testade jag en nagelsalong som heter YOUNG NAILS på Magasinsgatan. Den var toppen tycker jag! Jag hade precis sett en dokumentär på Svt ( tror jag ) om hur det fungerar på många av nagelsalongerna som ägs av Vietnameser, helt förfärligt så jag ville inte gynna dem!

paolo och semla.jpg

EN SJÖMAN ÄLSKAR SEMLANS VÅG

Jaha….om man skulle ta och hoppa in i en dusch kanske! Ikväll skall hela familjen hem till mästerkocken på middag! Det blir lyxvariant av “ragu”! Bubbel, vin och marängsviss står också på programmet! Vi har det så mysigt tillsammans! Det är bara lillsyrran o J som fattas men de har ju sportlov denna veckan så de befinner sig just nu på nordligare breddgrader!

Ha en underbar lördag!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.