DEN ITALIENSKA MODERN…

……OCH HENNES OHÄNGDE SON 🙂 

paolo frukost.jpg

SKEPP OCH HOJ

Godmorgon kära bloggvänner!
Nu har jag landat i Gbg hos den nyss myndige sonen! Någon som läser som haft tonårsbarn i egna lägenheter/studentrum? Då vet ni hur det kan se ut! Jag vaknade 05.45 och ville bara gå upp och ta tag i eländet! Jag vill understryka att jag är allt annat än pedant….think for your self!

Jag började att curla den utflugne sonen med ägg och bacon mackor till frukost! Nu har jag städat, skurat och tvättat i över 2 timmar och mycket är kvar! Skit i det tänker ni men då måste ni komma ihåg att jag uppfostrat den här lille mannen italienskt! Hur kunde jag veta! Jag fick mina barn i en helt annorlunda kultur och givetvis drogs jag med i den italienska “mammone” vågen! Vi mjäkar med våra söner något allt förfärligt! Nu flyttade ju sjömannen hemifrån vid 15 1/2 år ålder så lite svensk tycker jag nog ändå att jag är!

Jag kommer faktiskt ihåg att min underbara mamma släpade hem toapapper och mat till oss fyra när vi var unga och hade egna lägenheter. Jag tror nog hon städade också!

Nej fina vänner, nu skall jag gå till återvinningen med ett berg pizzakartonger och tre fulla påsar med ölburkar 🙁 .

Ha en underbar torsdag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.