JAG VILL INTE ÅKA HÄRIFRÅN!

SES TILL PÅSK

trygg hansa.jpg

SÅ VÄSTKUSTEN

Godmorgon kära bloggvänner!
När man äntligen börjat varva ner då är det dags att ge sig av! En magisk morgon idag, helt vindstilla och måsarna ( tror jag ) tjöt på havet. Jag har tyvärr inte kunnat slappna av som jag hoppats utan massa måsten bombarderade mitt huvud under gårdagen. Med detta vill jag också stoltsera med att min fantastiska syster CAROLINE var med på nyhetsmorgon  (SVT) i morse ca 06.23. Hon är ju bland annat stresspedagog och coach och ämnet var ” allt fler stressas av jobbet”.

brygga.jpg

DAGENS SOLUPPGÅNG

Framför allt tror jag att problemet är att man aldrig släpper taget utan alltid är uppkopplad och påkopplad. Ta mig tex; jag var ute och gick en underbar promenad igår, helt utan anledning tog jag fram telefonen och kollade mina mail, VARFÖR gör man så? Givetvis hade det kommit 2 st som jag kände att jag var tvungen att svara på bums. Jag satte mig på en sten och svarade på mailen. Men stressen sköljde ju över mig. Jag MÅSTE lära mig att inte låta jobb och ledighet blandas med varandra som en äcklig, kletig röra utan att var och en har sin plats och tid under dagen! Är ni duktiga på att ta ledigt från jobb, mail och social medier?

hummer tinor.jpg

MER VÄSTKUST

Jag kommer att sakna mitt pardis men det är ju inte långt kvar till påsk som tur är 🙂 . Idag flyttar jag in till sjömannen som berättade att han igår kväll  fått en rejäl smäll  på käken under träningen och enbart nu kan äta flytande. Denna förbaskade fotboll, han gör sig illa hela tiden!   Jaja…mamsen får väl sköta om det lilla barnet denna veckan! Ikväll skall jag och sjömannen ut med hans bästis med familj, det ser jag verkligen fram emot. Jag är ju den sociala typen som gärna umgås och tjötar konstant!

Nej nu skall jag skriva en ” att göra lista” innan jag hoppar in i duschen!

Con affetto Ceci

 

4 thoughts on “JAG VILL INTE ÅKA HÄRIFRÅN!

  1. Känner igen mig totalt kan aldrig själv släppa jobb ect, finns alltid någonting att grummla över försöker att bättre mig men det är verkligen inte lätt !! Varje år lovar jag mig själv att börja yoga men än har det inte blivit av 😫😘😘

    1. Ja du vet hur det är! Skall vi inte försöka få ihop en middag i början av mars❤️❤️ Kram C

  2. Håller absolut med dig om svenska skolan. Hade en kusin som var lärare i .matte på gymnasiet och det verkar som dom tycker eleverna är duktiga bara dom kommet till skolan??!??. Uncdomar skall ha mycket att göra och lite fritid då mår de bäst. Talar om erfarenhet med 2 sönder. M-L

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.