KÄNSLAN AV ATT KOMMA HEM!

TRYGGHET OCH HARMONI

sjöbodar.jpg

SJÖBODAR

Godmorgon mina fina bloggvänner!
Nu är jag äntligen HÄR! Mitt paradis på jorden. En liten by på en ö i Bohuslän! Här har jag varit i 46 somrar och aldrig någonsin längtat bort till vita stränder och värme!

När jag körde in på parkeringen igår kväll så var det ett glädjerus som spred sig i hela kroppen. Ungefär som när man är kär….( längesen nu….hehe). Jag känner mig komplett här ute. Inga krav, ingen stress, havet och de karga klipporna känns som mina barndomsvänner.

min födelsedag.jpg

MIN FÖDELSEDAG

Jag hade inga nya bilder så det fick bli lite pics från i somras!

Det som gör mig mest lugn här ute är mitt hus. Det ligger ett lugn i varenda rum och huset bra utsöndrar energi som jag lapar i mig. Jag har bott i Italien i mer än halva mitt liv. Tre barn har jag fött och uppfostrat där ÄNDÅ är det ljusår mellan vad som känns hemma på riktigt. Kanske för att jag aldrig behöver ta på någon mask här på landet. Folk känner mig sedan jag var nyfödd. Jag älskar Italien och jag kunde inte ha det bättre än jag har det. Att få bo på de två vackraste ställena på jorden Skaftö och Comosjön är verkligen inget jag tar för givet. Jag är bara så otroligt harmonisk här på min lilla ö!

annagreta badar.jpg

KVÄLLSDOPP

Nu skall jag fortsätta att tvätta och vänta ut att brasan slocknar för att ta en promenad i blåsten längst havet! Jag skall göra en liten Västerbottenpaj och jag har även köpt färska havskräftor. Att unna sig lite lyx är som manna för själen 🙂 . Nu ser jag att det börjat att regna, promenaden får nog vänta ett tag! Jag skickar er de varmaste och lyckligaste kramar från Bohuslän!

Con affetto Ceci

 

3 thoughts on “KÄNSLAN AV ATT KOMMA HEM!

  1. Det kallas för retreat. Här kan du andas, tro och bedja. Nyckelorden är balans och harmoni. Lyckliga i tillvaron är de som även i svåra stunder skapar harmoni. De är aldrig rädda, de tar sin för meditation. De tänker till först och löser sina problem sedan utan att stressa sig in i konstgjorda lösningar. Försök att efterlikna sådana människor.
    Livet är ju till 90 procent arbete och vardagsproblem och till 10 procent lyckliga stunder. Räkna dessa och tacka.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.