SNART BÖRJAR ANDRA HALVLEKEN!

MÄSSORNA FÖR MIN DEL ÄR ( NÄSTAN ) ÖVER

mässceci.jpg

CECI PÅ MICAM, MILANO

Godmorgon kära bloggvänner!
Ligger här inne på mitt rum på hotellet i Oslo och skall strax åka ner till ett möte på “byn”. Första delen av min jobbmånad är nu snart över. Tre mässor har betats av och oändliga km i bilen. Next step blir ju nu att blanda nytta med nöje. Två dagar i mitt fantastiska hus på Skaftö. Där kommer jag tvätta, strukturera upp all information jag fått under mässorna och bara ta det lugnt. Sedan blir det att flytta in hos sjömannen och jag kommer att besöka “potentiella” kunder i Gbg med omnejd, hälsa på mamma och resten av familjen. Gå på bio, göra IPL hos Stare by Rebecca, curla sonen med städning och matlagning. Kolla när han spelar match på lördag! Nästa vecka drar jag vidare ner genom Skåne och Danmark!

Mitt jobb som VD i Familjen Galli för ju med sig att jag måste hela tiden också ringa runt, organisera etc barnens aktiviteter och skolresor nere i Italien! Huvudet kokar, kortisolets nivåer ökar i kroppen och med detta alla extra kilon som jag bävar över!

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.