DET ÄR TYNGRE ATT VARA HEMMAFRU ÄN ATT VARA BUSINESS WOMAN!

WORKATION 2.0AfterlightImage.JPGBRUNATE FLATS

Godmorgon kära bloggvänner!
Nu spelar vi på sista versen här i Oslo, det känns lite vemodigt därför jag har haft det såååå bra. Alltså snacka om att det är tuffare att vara hemmafru och rodda hem och tre barn än att jobba och då är mitt jobb slitigt med både 1000 tals km i bilen , väskor som är tunga som dras igenom snö och slask. Trots detta är jag så mycket piggare i både kropp och själ!AfterlightImage.JPG

 

SANDAL OCH VÄSKA 

Jag tror det handlar om att man får intellektuell stimulans och bekräftelse och att man inte bara måste ge och energin ligger på sparlåga konstant. Missförstå mig rätt:-)  Mina barn är mitt allt men en glad och pigg mamma är värt så mycket även för dem. Hitta balansen är nu det som är mitt mål. En positiv sak som dessa veckor i Skandinavien har medfört är att jag INTE vill flytta hem igen. Vinterhalvåret är ju för trist, ingen skrattar och är glad. Grått och slask, grönsakerna smakar vatten. Bo i Italien och ha workations i Sverige, det är min plan!

AfterlightImage

MUMS

Nej nu skall jag jobba! Förhoppningsvis blir det en bra dag här på mässan med massa butiksägare som kommer hit i dag då deras affärer är stängda! Jag har en stor kund i Oslo i morgon bitti  och sedan blir det att köra mot min favoritplats på jorden; RÅGÅRDSVIK!

Ha en bra dag!’

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “DET ÄR TYNGRE ATT VARA HEMMAFRU ÄN ATT VARA BUSINESS WOMAN!

  1. Likt den gentleman jag är, så skulle jag åtminstone ha frågat om du ville ha bärhjälp med väskorna om jag var där. 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.