ÄR DET MILJÖVÄLIGT ATT KÖPA ONLINE?

CECI SPEKULERAR

ceci på oslomässan.jpg

CECI PÅ OSLOMÄSSAN

Godmorgon kära bloggvänner!
Hoppas att ni mår bra! Min förkylning börjar att bli bättre tack och lov. Det blev en lugn kväll i går.Den spanska aftonen avslutade jag rätt tidigt och gick till hotellbaren med några “kollegor” där blev vi sittande i några timmar pratandes jobb!

mina svarta skor.jpg

COOLA STÖVLETTER

Alla talar ju om hur e-handeln kommer att ta över! Jag vill inte tro det. Vår produkt bör säljas i fysiskbutik och jag tror att vi människor behöver närhet och dialog och inte bara ett evigt klickande på dator och mobil. I Sverige tjatas det ju överallt om miljön och man skall köpa hållbart ÄNDÅ så sitter folk och klickar hem varor på nätet som  sedan transporteras hem till dessa personer. Vi säger att hälften passar och hälften skall skickas tillbaka. Personen i fråga går då till posten eller tar hen bilen dit…..jag skulle tro det sistnämnda. Varorna skickas tillbaka, ibland tar de ett varv i Östeuropa för att packas om för att sedan skickas tillbaka till lagret som de snart skall ut från igen! Kallar ni det här för MILJÖTÄNK! För mig är det mer miljövänligt att ta spårvagnen in till stan, promenera runt och gå in i en affär och köpa tex skor av  kvalitet, producerat i Europa av vuxna människor för att sedan vårda dem med kärlek i flera år!

jag och nina.jpg

CECI IN ACTION

Nej, jag är inte övertygad om att alla är på rätt spår vad det gäller miljötänk! Hur tänker ni? Skulle vara spännande att veta! Fysisk butik eller näthandel?

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.