SKÖNT ATT VARA TILLBAKA!

FORTFARANDE SJUK

gardemoen.jpg

GARDEMOENS FLYGPLATS

Hej mina fina bloggvänner!
Så var man äntligen tillbaka i kalla Norden. Jag tror inte ni förstår vilka intensiva dagar ( och kvällar ) jag haft i Milano. Vrålförkyld på det, trist! Hursomhelst ligger jag nu här på hotellrummet i Oslo och myser. Om två timmar skall jag till mässan och rigga! Min lunch blev chips och juice här i sängen men jag har ätit frukost 3ggr idag 🙁 .

Jag ville bara titta in och säga hej. Flygresan gick superbra ingen turbulens och fina , mjuka landningar. Jag älskar att flyga med Lufthansa. ORDNUNG! Jag har snart lyssnat färdigt på den femte boken av Denise Rudberg i Marianne Jidhoff serien……sååå bra.

Kram på er!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.