INTE JUST NU!

FÖRKYLNING

bohuslän_1.jpg

DEN HÄR BILDEN GÖR MIG GLAD

Godeftermiddag kära bloggvänner!
Jag tänkte att jag skulle skriva några rader så ni inte undrar vart jag tagit vägen! Det började för några dagar sedan och har sedan dess bara eskalerat, årets förkylning 🙁 . JAG HAR INTE TID! I morgon bitti skall jag flyga upp till Oslo för att jobba fram till måndag eftermiddag. Jag har snutit mig så mycket att jag inte har något skinn kvar under näsan. Jag är skitläcker….NOT!

Mässan var bra men mycket intensiv. Vi var ju ute på kvällarna med kunder så det har inte blivit många timmars sömn heller. Eftersom jag lämnat min bil i Oslo har jag bett min vännina C att hämta mig och köra mig till affären lite senare under dagen. Kylskåpet gapar tomt och A är ju inte hemma förrän sent på kvällarna!

Har ni några husmorstips mot förkylning tas det gärna emot tacksamt! Jag vet ärligt talat inte hur mycket jag kommer orka skriva de här dagarna men I`ll be back! Jag får liksom inte fram några ord och huvudet känns bara helt tomt och snurrigt!

Ha det nu fint så hörs vi så fort jag orkar!

Con affetto Ceci

 

Bild: Pinterest

 

2 thoughts on “INTE JUST NU!

  1. Ät mycke färsk ingefära, riv och strö över måste n det är jättebra mot förkylningen. Krya på dig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.