DET HÄR ÄR ITALIEN JAG ÄLSKAR!

BÄSTA KÖKET

antipasti.jpg

ANTIPASTI DE LUXE

Godmorgon kära bloggvänner!
Sitter här på fabriken och skriver medan Mr G jobbar undan lite pappersarbete, snart drar vi till mässan! Jag har sovit 4 och en halv timme inatt. Kom hem 01.00 och vaknade 5.30. Gjorde pastasallad till S och sedan det gamla vanliga tram tram.. (tåget) . A mår bättre men hon hade en fruktansvärd dag igår 🙁 .

kronärtsskocka sallad.jpg

KRONÄRTSKOCKSSALLAD

Igår kväll var vi ute och åt med kunder från London. Om det är någon som läser bloggen som har  stora fötter kommer ert liv att förändras om ni kikar in hos CRISPINS SHOES  de har fantastiska damskor upp till storlek 46!

Vi var på en av Milanos bästa restauranger enligt mig ; ANTICA TRATTORIA DELLA PESA   om ni någonsin kommer till Milano MÅSTE ni gå hit 🙂 . Traditionellt italienskt kök. Deras hemgjorda ravioli är något utöver det vanliga och jag är ingen pastaälskare!

ravioli.jpg

HIMMELRIKET

Ikväll skall vi ut igen, mer mat och mer bubbel….livet är hårt 🙂 . Jag känner mig en aningen jagad av mig själv då jag inte har tid att göra något  i hemmet eller vara med barnen dessa dagar. Jag går hemifrån 07.30 och kommer hem 01.00. Om det är lugnt i morgon på mässan kanske jag kan stanna hemma….vi får se! Om det är någon som är duktig på WordPress får ni gärna tala om hur jag ändrar från italienska till svenska i kommentarsfälten!

Kram på er!

Con affetto Ceci

 

 

2 thoughts on “DET HÄR ÄR ITALIEN JAG ÄLSKAR!

  1. Matbilderna talar verkligen för sig själva! Långa dagar och massor med jobb gör nog att livspusslet känns lite tufft.Förstår att du tycker det blir roligare ju mer du lär dig,och roligt att få möta alla olika människor.När jag läser dina rader tror jag att du även träffat “skodamerna” från Twilight.Lycka till i Oslo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.