HUR FÅR JAG IHOP LIVSPUSSLET?

DET FÅR JAG INTE!

ceci micam 2.jpg

MICAM

Godmorgon kära bloggvänner!
Livspusslet är ingen lätt historia 🙁 . Vi var hemma klockan 20.30 i går och då väntade 4 hungriga vargar på oss, det fick bli pizza! Jag kom i säng rätt tidigt men kl 03.00 kom en liten tjej ner som mådde illa. Sedan dess har hon legat böjd över toalettstolen den stackars lilla kraken.

Som tur kunde G, min grannfru komma ner och ta hand om henne nu på morgonen eftersom vi jobbar. Jag har så otroligt många människor och vänner som tycker om oss och som alltid ställer upp.

Ger man av sig själv så får man tillbaka….ALLTID!

micam 1.jpg

VÅR MONTER 

Mässan i Milano är alltid lika kul! Massor med folk och jag får träffa mina kollegor, agenterna för de andra europeiska länderna, och detta ser jag fram emot varje gång. Det är tre år som  jag  jobbar nu och det blir bara roligare med tiden. Det är väl för att jag lär mig jobbet och känner mig säkrare in min roll.

ceci på micam.jpg

CECI JOBBAR

Jag är lite disträ då sjömannen och hans kompis sitter här och tjötar med mig medan jag skriver men det är för härligt att ha dem här i Italien. Ikväll skall vi ut och käka med våra härliga kunder från London, fullt upp! Jag Har redan tagit ut tacopaj och köttfärssås ur frysen till dagens lunch och middag!

Livspusslet är inte lätt för någon men jag har sänkt mina ambitioner rejält sedan jag börjat jobba och jag har inga duktiga flickan syndrom så det hjäper mig att inte köra rätt in i väggen!

Ha en underbar dag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.