JAG HAR ALDRIG VARIT I ULLARED!

ÄLSKAR SVENSK TV 

röd polo.jpg

CECI PÅ MÄSSAN

Godmorgon kära bloggvänner!
Just nu sitter jag på hotellrummet i Örebro. Som vanligt så är tv´n på…och i denna stund tittar jag på realityserien ” Ullared”. Är jag den enda svensk som aldrig varit där 🙂 . Inte min grej, fullt med folk, billigt billigt och man köper på sig massa onödigt skräp! Är det värt ett besök eller skall jag fortsätta att vara unik..hehe!

Nu har jag tittat färdigt på båda säsongerna av Vår tid är nu, bästa serien jag sätt på länge! Längtar till hösten då säsong 3 kommer 🙂 .

hallontårtan på sko.jpg

DEN HÄR SKON SKULLE MAN JU VILJA ÄTA UPP

Om en timme sätter jag mig i bilen och åker vidare mot Oslo. Mitt plan till Milano går halv sju. Landar 23.00 och imorgon börjar mässan. Tyvärr kommer jag inte träffa ungarna så mycket. Sjömannen seglar ner med en kompis ikväll så huset kommer att vara fullt denna veckan. Mysigt!

Nej nu skall jag göra mig i ordning innan avresa.  Jag är väldigt trött och energinivåerna är låga, detta avspeglar sig i bloggen men det här kallas ju för LIVET!

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

6 thoughts on “JAG HAR ALDRIG VARIT I ULLARED!

  1. Om du inte sett den Australienska serien Hemma igen på Svt play så är det ett tips. Du är inte ensam om att ej ha handlat i Ullared så känn ingen press. Önskar dig en trevlig resa.
    Calle

    1. Ok bra tips! Jag kan bara se SVT när jag är i Sverige..tur är väl det, annars får jag inget gjort hemma😱
      Kram C

  2. Kan inte du och jag åka till Ullared någon gång??? Det är med på min Bucket List, att åka dit 😅 KRAM

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.