VIVA L´ITALIA

DET SOM GÖMS I SNÖ KOMMER UPP I TÖ

ceci elverket.jpg

CECI PÅ ELVERKET

Godmorgon kära bloggvänner!
Sista dagen på mässan och sedan blir det att köra vidare mot Oslo. Jag tror att jag kommer att stanna i Örebro i natt, vi får se!

Det är så otroligt nyttigt för mig att slängas in i vardagslivet i detta avlånga land. När jag sitter nere i Italien drömmer jag om Sverige och glorifierar livet här…..hmmm. Hur mysigt är det egentligen med slask, folk som aldrig ler, stress på tunnelbanan, inne på Ica  hälsar ingen på någon utan tittar bara ner i sina mobiler, alla ungar har overall och proseccon är dyr 🙁 . Nej, jag börjar tänka om. Nästa vecka kommer jag säkert skriva ett inlägg om hur kasst det är i Italien…hehe.

caro och jocke.jpg

SYRRAN OCH J

Jag, syrran och J var på Elverket och käkade igår kväll…..stor besvikelse, både mat och service var under all kritik. Som tur var sällskapet det allra bästa! När jag kom hem till mitt rum på Kommendörsgatan blev jag inbjuden att dricka bubbel med min fina och gulliga hyresvärd Lotta! Så med facit i hand blev det som vanligt en kanon kväll!

 

ceci på mässan.jpg

VAD STRAM HON SER UT  🙂 

Idag hoppas jag att det kommer förbi lite kunder från klädsidan! Jag hoppas att nästa mässa kunna ställa ut i huset där “konfektion” håller till, jag tror det skulle vara mycket bättre för mig!
Jag sitter och grunnar på blogginlägg som jag måste förbereda inför nästa vecka då jag är på mässan i Milano. Jag kommer inte ha en minut över till bloggande. Kan ni inte komma med förslag så kan jag förbereda i morgon på flygplatsen! Jag vill ju så gärna få ut ett inlägg om dagen 🙂 .

Kram från Nacka!

Con affetto Ceci 

2 thoughts on “VIVA L´ITALIA

  1. Min flytt till Italien längtar jag ihjäl mig till. Tror det är lätt att glorifiera sitt gamla hemland. Men Sverige är inte som förr längre. Min dotter bor i Italien , och när hon precis flyttat och några år efter så tjatade hon jämt om hur bra det är i Sverige mot Italien.Nu har hon bott 8 år i Italien och skulle aldrig i livet vilja flytta tillbaka. Hon hälsar bara på här för att träffa släkten. Jag är otroligt glad att hon bor i Italien. ( Vi bor bara kvar här pga våra sjuka föräldrar som inte kan flyttas) Nu ska jag försöka gå ut en sväng. Vet inte om det går? Man har ju slutat att ploga gatorna här i Stockholms förorter.

    1. Ja det blir lätt att man målar upp en önskebild av hemlandet! I morgon flyger jag ner till Milano😊😊 Kram C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.