DU KOMMER LÄNGST PÅ ATT VARA DIG SJÄLV!

GLAD, STOLT OCH ÖDMJUK

citron maräng.jpg

CITRONMARÄNGPAJ

Godmorgon kära bloggvänner!
Trodde ni att jag inte skulle blogga idag….NEVER…! Jag sitter på mässan och passar på innan de öppnar!
Jag känner mig väldigt ödmjuk och lycklig idag! Jag hade en bra dag på mässan igår, framförallt med bra och konstruktiva möten. Jag ÄLSKAR vår produkt och är stolt att få sälja och representera så vackra och fina skor 🙂 .

Jag har alltid varit mig själv, en glad, positiv och känslig tjej. Nu när allt handlar om sociala medier och vara stor på “nätet” känner jag ändå att vi människor behöver andra människor. Fysisk närhet och att få prata, skratta och diskutera tillsammans. Och jag har under det sista året träffat människor som genuint tycker om mig och som jag tycker om. Det är så jag vill jobba. Jag vill jobba med människor!

boqueria.jpg

BOQUERIAN I MOODGALLERIAN

Igår kväll var jag tillsammans med mina härliga kunder från Värnamo ( Skomakeriet ) och fina kollegan Sandra och hennes kille på Boquerian, en tapasresturang i Moodgallerian. Vi hade en supertrevlig kväll med mycket skratta och även lite jobbsnack!

Alla bilder på mig ser likadana ut; Ceci som håller ett glas bubbel i handen 🙁  , men det är bara för det är enda gången jag har någon som kan ta kort på mig!

cupcakes.jpg

CUPCAKES

De andra bilderna är från baren här på mässan. Jättevackra bakverk. Jag hoppas att det blir en lukrativ dag och ikväll, ANTICLIMAX, jag skall ut med syrran och J! ( Jag blev så full i skratt, inte ens syrran förstod min ironi….anticlimax= gran finale), jag var bara tvungen att lägga till parentesen så ni hajjar!

Ha en underbar torsdag!

Con affetto Ceci

6 thoughts on “DU KOMMER LÄNGST PÅ ATT VARA DIG SJÄLV!

  1. Skall du vara på mässan i Nacka Strand så rekommenderar jag att du kanske bor på Elite Marina Tower garage inget snö nära Nacka Strand o lämnar du bilen där kan du ta båten Nacka Strand – Saltsjöqvarn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.