ÄNTLIGEN FRAMME!

MINA FAVORITER 

utsikt östermalm.jpg

UTSIKTEN FRÅN MITT RUM

Godmorgon kära bloggvänner!
Hoppas att ni uppskattat min trestegsraket om CECI 🙂 .
Resan gick fantastiskt bra. Jag började med snöstorm genom hela Schweiz men när jag väl kom in i Tyskland blev vädret bättre. Inga olyckor eller andra stop på vägen. Jag kom till Puttgarten redan i lördags. Sedan bestämde jag mig för att köra raka spåret till Sthlm, hit jag kom i söndagskväll. Helskotta vad med snö det hade kommit! I går morse fick en en snäll man skotta fram mina däck som fastnat i stora snödrivor där jag parkerat.

Jag bor inte på hotell den här gången utan har hyrt ett rum i en fantastisk våning på Östermalm, ville liksom känna av läget och spara ca 8000 SEK!

semlor.jpg

SEMLOR

Jag började gårdagen med att ta en frukost på det mysiga bageriet Tösse, sedan besökte jag min kund; MIMIC här på Östermalm. Efter det körde jag ut bilen till Nacka Strand ( mässan ) där den får stå tills på fredag! Ha bil i stan i det här ovädret är värdelöst ( och dyrt..) . Jag tog en lunch på Tures i Sturegallerian, hämtade en prislista jag tryckt ut på Mail box. Därefter började en trötthet skölja över mig. Den brukar komma efter en dag när adrenalinet börjat sjunka. Jag köpte mig en stor godispåse och gick och lade mig och tittade vidare på serien som är min nya drog: VÅR TID ÄR NU 🙂 . Den går inte att se i Italien!

köttbullar.jpg

KALVKÖTTBULLAR

Idag skall jag ner på NOBIS och käka frukost med ” STILSNACK” tjejerna 🙂 . Sedan blir det ut på mässan och rigga montern. Ikväll blir det nog lugnt igen med nya avsnitt av Vår tid är nu….hehe!

Det enda med att hyra ett rum är ju att man har toalett/ badrum i “korridoren”…jag är nog både för gammal och bekväm för det egentligen. Men det funkar.

Ha en riktigt bra tisdag!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.