VEM ÄR BLOGGAREN OCH INTSTAGRAMMAREN CECI?

EN KREATIV, PERSONLIG OCH STYLISH….NO TITLE

ceci på trappan.jpg

CECI POSAR I INSPIRERANDE OUTFIT

Hej fina bloggvänner!
Vid det här laget borde jag vara framme i Svedala = Sverige!
Ja den här bloggen, mitt fjärde barn 🙂 ! Ideen föddes då jag funderade på hur jag skulle kunna få Brunates varumärke mer känt i Sverige. Jag har även vänner som tyckt att jag skall börja blogga, för att mitt liv är så speciellt och annorlunda! Det som har hindrat mig i alla dessa år är skrivandet. Jag har alltid intalat mig själv att jag är en kratta på att skriva och stava. Prata däremot är inget problem…..

Men en vacker dag i slutet av maj 2018 kände jag bara: JAG KÖR med Youtube tutorials på padden och datorn bredvid skapade jag min egen blogg / hemsida på WordPress . I början var jag nog mer ambitiös vad det gäller bilder men innehållet har nog alltid  varit det samma! Jag har bloggat varje dag sedan dess…kanske missat 1-2 ggr!

skor ceci.jpg

BRUNATE STÖVLETTER OCH SNYGG VÄSKA

Den som tror att  om man bloggar 10 minuter om dagen och efter två veckor är lika stor som ” Blondinbella” har fått allt om bakfoten! Det är ett jäkla slit! Jag hade en riktig dip i höstas men flera personer stöttade och peppade mig och tillslut släppte det 🙂 . Jag får så mycket glädje genom bloggen. Personer som kommenterar och som skriver privat om hur mycket det gillar bloggen!

Jag tror att huvudingrediensen är att vara genuin, att inte försöka efterlikna någon annan utan att tro på sig själv och sin egen stil!

ceci posar.jpg

CECI

Instagramkontot är ju lite äldre än bloggen men det har också fått sig ett uppsving på sista tiden 🙂 . Familjen G och Brunate tyckte att jag gjorde att bra jobb med min Instagram så jag fick ta över företagets också! En riktigt kul utmaning. Det roligaste med social medier är att jag utvecklas hela tiden, det finns alltid något nytt att lära sig. Jag har även fått fantastiska kontakter/vänner genom Insta och förhoppningsvis känner dessa personer samma sak om mig!

Kram på er!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.