VEM ÄR SKOAGENTEN CECI?

EN POSITIV, NOGGRANN OCH ROLIG 007

mässan.jpg

CECI SKRIVER ORDER

Hej fina bloggvänner!
Har ingen aning om var jag befinner mig när ni läser detta! Någon stans i Europa får man väl hoppas 🙂 .

När jag var riktigt liten ville jag bli artist. Sång har varit min största hobby i hela mitt liv. Gymnasiet festade jag mig igenom, på komvux slet jag som ett djur men men ett skitbetyg från Samhäll och ett topp betyg från Natur kom jag inte in på läkarlinjen i Sverige och åkte därför till Tyskland för att studera….resten är history! Snygg italienare med skofabrik dök upp!

orange mules.jpg

SOMMARENS FAVORIT SKO

Brunate hade en agent i Skandinavien i många år. En fantastisk norrman som var agent för Bally och eftersom Brunate producerat för Bally tog norrmannen även Brunate under sin vingar. Paul var/är min mentor. Jag gick bredvid honom i ett års tid innan jag stod på egna ben. Han körde ju den gamla hederliga stilen att åka från dörr till dörr. Denna metod funkar inte för mig och idag när alla är så stressade föredrar även kunderna att handla på mässorna. Tyvärr blev det ett generationsskifte när Paul slutade, även många av hans stora trogna kunder klappade igen och gick i pension.

Jag klagar inte. Vi har en fantastisk produkt och de som säljer våra skor är nöjda kunder. Mitt problem är att jag måste skaffa fler återförsäljare i Sverige. I Norge, Danmark och Finland klagar jag absolut inte. Sverige är ett så svårt land att sälja något i som inte alla känner till.

Hennes & Mauritz och IKEA har ju också satt sin prägel på detta avlånga land! Men jag är positiv och jag vet att det finns damkädesbutiker och skobutiker som skulle få stor tillfredställelse av att sälja våra skor! Kanske ni som läser bloggen har tips på någon butik jag kan kontakta.

CECI Mässa sthlm.jpg

CECI I SIN LILLA MONTER I STHLM

Att vara agent och inte bo i det land man säljer i är ingen lätt match! På mässorna är folk oftast stressade och inte ett dugg nyfikna att hitta nya produkter. Alla skall ju sälja samma skomärken….förklara den för mig!

Brunatefabriken är 92 år gammal så är det något de kan,  så är det SKOR! Jag älskar mitt jobb och helt plötsligt har jag och Mr G fått något att tala om 🙂 en win win situation helt enkelt!

Jag kommer att ställa ut på skomässan i Nacka den 6-8 februari  och sedan blir det Milano 10-13 och Oslo 15-17! Intensivt men kul!

Kram på er från “I Dont´t know where” !

Con affetto Ceci

 

 

3 thoughts on “VEM ÄR SKOAGENTEN CECI?

 1. Lycka till önskar jag av hela mitt hjärta. Personligen så tycker jag att svenskar över lag har usel skokultur. Gå på vilket bröllop eller högtid/ fest som helst och kolla på folks skor. Särskilt män!! Kvinnor äger ofta fler par skor…..men män i Sverige har nog Europas fulaste skor:) Dessutom går nästan alla butiker på knäna i Sverige. Många kedjor har enorma problem. Men hittar du dom exakta butikerna i Sverige så kan det funka. Åter igen Lycka Till!!

 2. Hej!
  Kontakta Visko, det är en hyfsat stor butik som ligger i Skene/Kinna.
  Kanske Skohuset i Lerum.
  Dessa har ju rätt stora butiker 😉
  Lycka till med mässorna.
  Hälsningar Petra

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.