HEJ MITT VINTERKAOS……NU ÄR JAG HÄR!

ITALIEN LEVERERAR!

moltrasio i vinterskrud.jpg

ETT GAMMALT FOTO FRÅN MIN BALKONG

Godmorgon kära bloggvänner!
Idag är skolorna stängda då det dimper ner snöflingor från himlen! Problemet är inte snön i sig, problemet är att hälften av befolkningen kör runt med sommardäck, förstå kaosen! Jag måste ut i vilket fall som helst då jag skall välja ut min kollektion på fabriken idag. Men vad kan slå en VOLVO XC 90 i snökaos, NADA…..världens bästa bil byggd i världens bästa stad 🙂 .

Jaha…då var man här då dan före dan! Inga väskor är packade…..idag blir det inget curlande av mamma Ceci för det har hon inte tid med! Jag behöver ju flera små väskor till mina olika “delmål” av resan så det gäller att hålla tungan rätt i mun! Nej nu måste jag sätta fart men först måste jag se gårdagens avsnitt av Wahlgrens värld…hehe!

Ha en fantastisk fredag och köp nu en ny bukett tulpaner för böveln! Fler fredagsbuketter på Instagram 🙁 .

Con affetto Ceci

2 thoughts on “HEJ MITT VINTERKAOS……NU ÄR JAG HÄR!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.