NU HAR DET ÄNTLIGEN HÄNT!

JAG KÄNNER MIG UPPRYMD

långt hår.jpg

CECI MED LÅNGT HÅR

Godmorgon kära bloggvänner!
Idag är jag riktigt glad. Denna veckan har både bloggen och instakontot haft ett riktigt uppsving 🙂 . Ända sedan jag var liten har min pappa nött in ett “ordspråk” i mitt lilla huvud och det lyder så här: ALLA GODA TING KAN FÅS TILL PRISET AV HÅRT ARBETE! Detta stämmer verkligen. Jag har varit konstant i mitt bloggande sedan slutet av maj, jag skall inte sticka under stol med att det har varit tungt många gånger. jag har känt mig nedstämd då jag lagt ner mycket jobb och inte många läst inläggen men jag har fortsatt och fortsatt. Jag har kollat på youtube tutorials om hur man får sin blogg att växa, jag läser massor med bloggar och kommenterar när det känns relevant.

ballerinas.jpg

BALLERINAS FRÅN BRUNATE

JAG HAR INTE GETT UPP!
Anledningen att jag kanske känner mig upprymd och glad är också för att jag lyssnar just nu på Alexander Pärleros; FRAMGÅNGSBOKEN

Jag känner mig inspirerad av att höra hur han tänker och alla anekdoter från människor som alla kämpat för att vara där de vill vara. Ett citat från ” jag kommer inte ihåg vem” löd iallafall så här: för att nå framgång kan man inte ta hissen utan man måste ta trapporna. SÅ BRA! Så tydligt!

Jag vill tacka er som läser denna blogg, det ger mig sådan glädje att veta att ni är med på den här resan 🙂 . Jag vill också förvarna att helgens inlägg kommer nog att bli korta då jag kommer att sitta i en bil i 2 1/2 dag! Häng med på mina instastories ( @ceciliaskor ), där kommer jag försöka var mer aktiv.

kort hår.jpg

CECI MED KORT HÅR

Idag blir det gymet och sedan måste jag in i Schweiz och köpa ett pass till motorvägen. Jag måste även packa vidare och kanske förbereda något litet blogginlägg! Tack igen för att ni tycker det är kul att följa en ex hemmafru som nu är handelsresande i damskor 🙂 .

Ni vet att jag blir glad för kommentarer…men jag gillar er även om ni inte syns på print!

Con affetto Ceci

6 thoughts on “NU HAR DET ÄNTLIGEN HÄNT!

  1. Så roligt att ditt att ditt hårda arbete med bloggen har gett resultat!😃 Din blogg är en ny bekantskap för mig. Jag har bloggat i ett halvår, och det blir spännande att se vart det leder.

  2. Läser också din blogg varje dag. Kollade på bloggportalen över svenska bloggare bosatta utomlands där är du just nu på fjärde plats.Bra jobbat!

    1. Hej Inger! Oj, fjärde plats 🙂 Ja det känns himla kul eftersom jag lägger ner såpass mycket tid på den här lilla babyn!
      Kram C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.