HUR JAG PLANERAR MINA OUTFITS INFÖR RESAN!

PLANERA SMART

outfit sthlm.jpg

OUTFIT STOCKHOLM OKTOBER 2018

Godmorgon kära bloggvänner!
Idag skall jag bara vara hemma och förbereda mig inför resan. Jag börjar med en timme här framför datorn för att sedan bita tag i mina outfits. Jag kommer ju att vara borta i en månad med undantag för fyra dagar då jag kommer att jobba på mässan i Milano.

Jag har tänkt så här: då mässan i Milano är den största skomässan i världen och jag blir körd från dörr till dörr kan jag välja mer eleganta och lätta plagg. Jag kommer att välja ut fyra outfits idag som jag kommer att hänga in i min garderob. Tycker ni att det är roligt med CECI´s mode så kan jag ta kort på dem! Let me know!

ceci lobby stockholm.jpg

CECI LOBBYN I STOCKHOLM

Vad det gäller redan till Sverige, Norge , Danmark måste jag ju tänka ” klimatsmart” ( jag vet att jag använde ordet i fel sammanhang….vem bryr sig 🙁 ) . Jag är ju ensam om att dra väskor och förbereda montrar så det går inte att komma i kostym och högklackat. Jag kommer nog att byta om till snyggskor väl inne på mässan.

Så det som händer nu är att efter jag valt Milanooutfitsen ser jag vad som finns kvar och bygger upp en skandinaviengarderob efter det. Jag brukar välja 3 färger som jag kan blanda hej vilt. Eftersom min produkt är skor så börjar jag alltid nerifrån och jobbar mig uppåt.

1.Skor, 2.byxa/ kjol, 3.kavaj/ jumper, 4.blus/polotröja/tshirt, 5.halsband/armband/örhängen och till sist 1st  liten väska som passar till kvällarna.
Ytterplagg: Jag kommer att välja en kappa och en sportig dunjacka.

Resegarderoben kommer att bestå av: varma kängor, stödstrumpyxor, mjukisbyxor och varma cashmeretröjor!

outfit nummer 2.jpg

OUTFIT 2 STOCKHOLM OKTOBER 2018

Jag har ju en förmåga att redan i huvudet se hela den färdiga outfiten. Jag möblerade hela mitt sommarhus i huvudet. Jag beställde allt innan huset var på plats och resultatet blev “top notch” 🙂 . Jag har inte jätte mycket kläder. Jag köper typ ny garderob 2 ggr om året men jag rensar också ut det som jag inte använder längre!

På tal om rensa, japanskan Marie Kondo har ju blivit så otroligt populär i världen med sina filosofier! Kolla Netflix…men jag kan tala om att min svärmor och svägerska har precis samma inställning till sina kläder och privata ägodelar som Marie. Jag har sett sedan 24 år tillbaka  hur det tar 15 minuter att vika en skjorta, att smeka den ömt och känna “JOY” så det här är inget nytt för mig, inte!

Ha en fin tisdag!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.