JAG ÄLSKAR GRÅ SÖNDAGAR

TJUSNINGEN AV ATT GÖRA NADA….

ceci vid vattenfall.jpg

CECI POSAR VID MOLTRASIOS VATTENFALL

Godmorgon kära bloggvänner!
Nu är jag i mitt esse ( förutom att det blev för mycket bubbel igår…..som vanligt 🙁 ) . Söndagmorgon, jag öppnar fönsterluckorna och vad ser jag ; regn och grått! YES! Älskar skitväder på söndagar. Ingen stress om att man måste promenera, ut i trädgården, ta kort på skor…hehe. Man kan bara lufsa runt inne som en riktig latmask 🙂 .

rutiga flat ballerinas.jpg

CARRE´TÅN ÄR TILLBAKA

När jag skrev underrubriken; om att göra nada blev jag full i skratt. Nada för mig idag innebär; baka en kaka till församligshemmet ( middag där i kväll) , göra köttfärsås och frysa in, göra risotto, packa A´s skidväska plus hennes dansväska, flytta över mina kläder från sjömannens rum till S´s , då han kommer ner med en kompis på sportlovet…det kommer säkert upp fler saker under dagen är jag rädd för.

Nu skall jag iallafall gotta mig i en ny blogg som jag upptäckte igår: 34 KVADRAT , Här finns allt jag suktar efter i form av sekelskift 🙂 .

Alla sover fortfarande här och det hoppas jag att de fortsätter med ett tag till!

Ha en riktigt soft söndag!

Con affetto Ceci

5 thoughts on “JAG ÄLSKAR GRÅ SÖNDAGAR

  1. Sådant söndagar älskar jag bara att vara inga måsten helt underbart tyvätt allt för sällan.

  2. Hej Cecilia, lyssnade just pa podden Stilsnack dar du blev omnamnd, sa nu hittade jag till din trevliga sida. Och sa sag jag att du ocksa bor i Italien 🙂 Jag bor i Parma med familj. Ciao, Lisa.

    1. Hej Lisa! Vad spännande då skall jag lyssna på Stilsnack medan jag lagar lunch. Katarina är den perfekta ambassadören för våra skor 😊 Parma..låter mysigt!
      Kram från Comosjön C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.