JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN ENERGI!

SKIT I SOCKRET, FOLKS!

ceci handlar.jpg

CECI LASTAR IN MATEN

Godmorgon kära bloggvänner!
Lördagsmorgon, whats new….inte ett smack 🙁 . Mr G har gått till jobbet och kommer nog inte förrän runt 18.00, flickorna sover och jag har redan satt på ett långkok på spisen. Ibland kan jag känna en tagg av avund när jag tänker på hur mysigt alla har det i Sverige på helgerna ( eller är det bara på Insta de har mysigt ….) . Mr G kom hem igår kväll kl 21.00 som vanligt och då hade vi redan ätit. Jag känner mig rätt ensam fredagkväll men att ringa någon i Sverige är ju som att krypa in i giljotinen av egen fri vilja. Störa en fredagkväll = dödsstraff!

kassa esselunga.jpg

MYCKET GRÖNT SKALL DET VA

Men nu skall vi inte grina över fredagsmys. Jag mår sååååå jäkla bra det här dagarna. Kan det vara gymet, kan det vara maten, sömnen eller att jag snart drar….hehe. I går kväll fick jag en av mina vanliga matraptus, öppnade en chipspåse och åt maniskt upp den på 10 minuter till sista smulan var borta. Jaja det var igår och idag är idag, nuet och framtiden. Jag har dock inte rört socker på en vecka, för mig är det guld värt. Har så mycket energi. Jag har nu satt upp en mål att jag vill gå ner 5 kg på 3 månader. Jag kommer ju tyvärr inte att träna under februari månad och där det viktigt att jag äter sunt och hållbart!

ceci i hiss.jpg

GRÅTIT BORT MITT SMINK

Den här bilden tog jag i hissen häromdagen efter att ha sett det sista avsnittet av Sofias Änglar på D-play. Oj vad jag grinade. Det handlade om en familj vars dotter är sedan flera år tillbaka fast  i Anorexians hårda grepp. Denna demon som borrar sig in i söta goa tjejers psyke. Jag har sett det med egna ögon här nere i Italien. Båda flickorna  ( 16 och 11 ) har vänner med allvarliga ätstörningar. Detta är ju ytterligare en morot för en mamma att ge sina döttrar en frisk självbild. En stark och sund kropp är vackrare en smal, smal, smal .
Vilken “hypocrit ” du är tänker ni nu. Först skriver du att du vill gå ner 5 kg och sen skall du vara en sund förebild för dina barn 🙁 . Ja därför jag pratar om en STARK kropp, jag känner mig inte stark och fri med 5 kg fett på mage och lår…..Min filosofi är: ett sunt bondförnuft, ät allt med måtta och motionera! Punkt slut!

Kram nu på er alla helgmysare! I kväll skall vi hem till Carola , IGEN….

Con affetto Ceci

 

One thought on “JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN ENERGI!

  1. Periodisk fasta är lösningen på de flesta fysiska problem samt enda sättet att gå ner snabbt, man går in mjukt in fastan och lämnar den mjukt. Räkna kalorier m.a.p. kolhydrater, protein och fett och ligg under 30% kolhydrater och helt utan socker och lite frukt men gott om sura bär. Endast 2 mål om dagen frukostlunch vid tolvtiden och middag klockan 18, då fastar du under 18 timmar. Jättebra. Mycket ketoner. Absolut inget industrisocker i någon form och väldigt lite fruktos. Avocado är jättebra samt nötter men rika på kalorier. Hur svårt kan det vara. Riktig vattenfasta gäller minst 3 dygn och högst 5 för nybörjare men vattenfasta kräver att man är hemma i hemmet utan andra uppgifter än de dagliga. Vattenfasta innebär att man mår dåligt och ahr illamående de första två dagarna men en kvinna som varit gravid och fött barn vet ju vad illamående är men man kräks inte under fastan, tredje dagen blir man så energirik att man går igenom dörren utan att öppna den.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.