JAG BEHÖVER ER HJÄLP!

EN TREDAGARS LÅNGFÄRD

lila skor med rosett.jpg

VACKRA BRUNATE  SLINGBACK MED ROSETT

Godmorgon kära bloggvänner!
WOW….gårdagens inlägg blev rekord 🙂 . Jag delade det i och för sig på två grupper på FB, det kan ha hjälpt.  Det känns som att ni tycker det är roligast att läsa om ” livet i mina skor”, tyvärr händer det ju inte alltid så mycket  ” in my Life” och då får jag sticka in med lite skor, mode, resor etc.

Nu behöver jag verkligen er hjälp 🙁 . Om en vecka sätter jag mig i bilen och kör ensam upp till till Stockholm. Jag räknar med två/tre övernattningar. Jag brukar vara organiserad och köpa med mig ljudböcker från Sverige. I somras sprang jag runt som en skållad råtta  hos  både bokhandlare och på bensinstationer utan att hitta NÅGONTING…grrrr!

macherons_lila.jpg

PINTEREST BILD

Vad gör jag nu då!  Eftersom jag ser möjligheter och inte problem så laddade jag ner appen STORYTEL i telefonen. Problemet är nu bara att jag har ingen aning om vad jag skall ladda ner för böcker. Jag har varit inne och sökt men inte blivit inspirerad. Jag lyssnar helst på deckare i bilen och jag har även lyssnat på en och annan biografi. Min senaste lästa bok( i julas ) var INIFRÅN, av Anna Kindberg Batra.

Snälla har ni tips på relativt nya böcker som jag skulle kunna lyssna på under resan så skriv gärna det till mig!

Idag blir det gymet, Brow bar ( ögonbrynfix), hämta barn på skolan. A är jätteförkyld så jag tror hon får hoppa dansen i eftermiddag! Det blir nog en snabbis till Milanos största köpcenter istället, då jag måste köpa en ny pj och lite annat smått och gott inför resan 🙂 .

Ha en underbar fredag!

Con affetto Ceci

9 thoughts on “JAG BEHÖVER ER HJÄLP!

 1. Hej!
  Har lite tips på författare som skriver bra deckare.
  Emelie Schepp
  Jussi Adler-Olsen
  Carin Gerhardsen
  Denise Rudberg
  Susan Casserfelt
  Sofie Sarenbrant
  Jens Henrik Jensen som är en helt ny författare (för mig), har lyssnat på hans första bok som jag tyckte var bra. De hängda hundarna.

  Hoppas att du hittar något att lyssna på av dessa författare.

  Ha en fin resa till Sverige.
  /Petra

  1. Hej Petra! Toppen jag skall kolla upp dessa författare, några har jag redan läst!
   Kram från Comosjön
   C

 2. Hej igen 😊
  Lasseknivens tips är också väldigt bra.
  Har ytterligare några tips.
  Stina Jackson
  Sharon Bolton
  Jonas Moström
  Camilla Grebe
  Lina Bengtsdotter
  Maria Adolfsson
  (Många kvinnor som jag lyssnat på😉 har inte tänkt eller sett det tidigare)
  Hoppas att det finns några nya bekantskaper för dig av dessa författare.
  /petra

  1. Hej igen Petra! Har börjat att kolla upp författarna du skrev på storytel! Såå himla kul! Vad jag förstod kan man bara ha max 5 böcker nedladdade samtidigt!
   Ha en fin fredagskväll!
   Kram C

 3. Hej!
  Du har ju fått så många bra tips…men här kommer ett till…
  Peter May…som skrivit Svarthuset,Lewismannen,Lewispjäserna och några till.
  Spänning och fantastiska skildringar av Hebriderna…

  Fortsatt trevlig helg!

  Helen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.