DET VÄRSTA MED MITT JOBB….

…..BOKFÖRINGEN

bazar.jpgSS19 BRUNATE KOLLEKTIONEN

Godmorgon kära bloggvänner!
Så var det måndag IGEN! Jag gjorde misstaget att titta på typ hela 5 säsongen av Grace & Frankie på Netflix igår och detta har medfört årets huvudvärk 🙁 . Att jag ALDRIG lär mig! Dålig planering då jag har 1000 saker att göra idag, framförallt det jag avskyr mest: BOKFÖRING. Jag skall till min revisor på torsdag så då måste allt vara i sin ordning.

Jag beundrar folk som vill jobba med ekonomi, NOT MY THING, jag är en kreativ person, kvitton och fakturor gör att jag känner mig inträngd i ett hörn.

reklam flats.jpgSS19 BRUNATE KOLLEKTIONEN

Jag tror att jag skall ta en snabb promenad nu på morgonen för att få upp min energi. Ser att det är en fantastisk morgon här vid sjön. !

Gårdagen tillbringades ju i horisontellt läge så jag har faktiskt inte mycket att återberätta. Tacopajen blev inte bra….. 🙁 . Har ni inte sett Grace & Frankie på Netflix, så gör det. Jane Fonda är 81 år, helt f….n CRAZY!

Nej nu skall träningskläderna på och sen ut i kylan!

Ha en grym måndag!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.