ÅLDRAS MED DIGNITET

FÖR VI HAR VÅRAT GLADA BARNASINNE KVAR…….

ceci orange.jpg

CECI IGÅR

Godförmiddag fina bloggvänner!
Jag kom inte upp förrän kl 10.00 i morse, helt underbart. Tjejerna har ju infört en ny tradition , att vi skall ha ” American pancakes” på söndagmorgon! Då är det bara att curla på i den riktningen……amerikanska pannkakor till familjen!

Igår var jag ju på S openday nästan hela dagen. Jag körde svart och mörkorange kombo! Jag har fåttt dille på breda skärp i midjan, tycker att det passar min kroppsform just nu!

orange skärp stövletter.jpg

MITT NYA FAVORITSKÄRP OCH FODRADE  BRUNATE  STÖVLETTER

Jag är otroligt fåfäng egentligen, det kanske ni har läst mellan raderna många gånger. Just nu är jag inne i en NO NO fas. Jag måste acceptera att jag blir 47 i år….hjälp. Min svärmor var 49 när jag flyttade till Italien och träffade henne för första gången och då tyckte jag att hon kändes gammal 🙁 .

Jag tycker mycket mer om mig själv idag på det psykiska och mentala planet. Jag skulle inte vilja vara 25 i huvudet, men ibland när jag tittar mig själv i spegeln, helst nyvaken med sminkrester ända ner till hakan då känns det inte alltid så lustigt. År det bara jag som tycker att man ser äldre ut med smink?

ceci orange garage.jpg

MIN VANLIGA POSE PÅ MIN VANLIGA PLATS 🙁 

Ibland kan jag se otroligt snygga och coola damer här i Italien. De bär upp sin ålder med sådan stolthet och klass att en 25 åring suddas bort bredvid dem! Så vill jag åldras, med huvudet högt och med ett leende på läpparna. Jag tror det viktigaste är att aldrig sluta vara nyfiken på livet, att alltid vilja utvecklas och träffa nya spännande människor 🙂 .

Idag blir det en lugn och skön söndag! Jag skall laga en rätt för första gången som jag tror  serverats i varje svenskt hem: tacopaj! Spännande!

Ha en fin söndag!

Con affetto Ceci

One thought on “ÅLDRAS MED DIGNITET

  1. Du är vacker och ungdomlig. vad träffar smink och hy så se bara på din mamma som nästan aldrig sminkade sig, någon gång minimalt. Hon behövde egentligen inte det på grund av sina mörkare färger. Hon har idag knappt någon rynka i ansiktet. Hon aldrig högfärdig aldrig högmodig men mycket tålmodig (men stundtals väldigt enveten..he,,he..)
    P.S. snygg outfit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.