LEV I NUET OCH INTE PÅ HEMNET!

NÅGON MER ÄN JAG SOM ÄR HEMNETBEROENDE?

sekelskiftsvåning1.jpg

SEKELSKIFTSVÅNING PÅ ÖSTERMALM

Godmorgon mina fina bloggvänner!
Lördagsmorgon, köttfärssåsen står och puttrar i köket och efter lunch skall jag ner till S skola  och vara klassmamma på deras Open Day! Jag har varit k(l)assmamma i 15 års tid nu 🙂 .
Som supersocial och ensamhetsfobisk så passar det mig att stå och tjöta med lärare, föräldrar och elever en hel dag!

HEMNET…..du knäcker mig! ÄLSKAR att skrolla upp och ner dag efter dag för att se om den perfekta lägenheten dyker upp. På bilderna i inlägget ser ni mina tre önskemål, fast jag kollar egentligen bara på Östermalm…hehe!

montalbano1.jpg

BEACH HOUSE “AL” MONTALBANO PÅ SICILIEN

Ni som har sett den italienska serien om kommisarie Montalbano vet att han har en underbar villa mitt på stranden på Sicilien. Innan frukost tar han sig alltid en simtur i Medelhavets turkosa vatten…..ser det inte underbart ut?

Och här nedanför ser vi ett fantastiskt “chalet” i alperna. Vi bor ca 1 1/2 timma med bil från alperna men vi åker ALDRIG skidor. Den ende som lyckas att komma till backen är sjömannen ( som bor i GBG ), som har sportlov och skidresor med skolan, lite paradoxalt!

alpstuga1.jpg

CHALET I SCHWEIZ

Jag tycket att man kan få drömma, varför inte men det får ju inte ta över ens vanliga liv! Är det inte tråkigt att gå runt och vara realistisk hela dagarna!

Jag vill varmt rekommendera att ni lyssnar på avsnittet med Lukas Betting ( fake namn) på Framgångspodden. Det var det värsta har har hört. Den här killen har spelat bort 18 Miljoner på ett år, förlorat sin familj, hus, vänner och lever nu med skyddad identitet. Och det värsta är hur spelbolagen tar kontroll över ditt liv som en sekt! LYSSNA om du inte redan gjort det. Googla på FRAMGÅNGSPODDEN så får du fram avsnittet!

Ha nu en underbar lördag med mycket skoj!

Con affetto Ceci

 

Bilder: Slettvoll, Pinterst

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.