JAG BEHÖVER ERT MORALISKA STÖD!

VÄGER MUSKLER MER ÄN FETT?

gym skaftö.jpg

GYMET PÅ SKAFTÖ

Godmorgon kära bloggvänner!
Satt här vid datorn och var ganska harmonisk då, PAM, tonåringen lyckas att få mig på skithunör på 2 sekunder! Andas djupt, andas Ceci!

Det moraliska stödet jag ville be om handlade inte om tonåringar utan om VIKT! Jag blir tokig! Jag går upp, inte ner! Vad händer! Jag tränar på gymmet och tycker att jag äter sunt. Kan det vara så att det är muskler som väger och inte fett? Eller är det bara en önsketanke 🙁 .

aperitivp landet.jpg

APERITIVO; MIN STÖRSTA LAST

Aperitivo som vi säger på italienska är förödande gott! Men ack så farligt! Jag är ju en riktig gottegris men jag har faktiskt avstått från mycket sockerbaserat den sista tiden! Jag känner mig ändå svullen, det kan ju vara stress sägs det, men så jefla stressad är jag väl ändå inte! Säg nu bara inte att det är åldern……ämnesomsättningen som sjunker… bla, bla, bla.

Jag har en filosofi och det är att vi är herrar/damer över våra egna liv. Resultaten beror på oss och på disciplin. Jag gillar inte att hitta ursäkter utan föredrar att kavla upp ärmarna. Sån är jag! Därför blir det nya tag idag, jag mår väldigt bra fysiskt, känner mig hyfsat stark just nu. Mitt problem är degklumpen på magen och kuddarna på låren!
Tips, anyone!

eracle ceci.jpg

CECI PÅ GYMET I COMO

Jag kör ju med PT två dagar i veckan och det är den bästa investering jag gjort på länge. Det känns kul att gå till gymet och jag kommer därifrån glad och nöjd VARJE GÅNG.

Jag måste ner till Como nu på morgonen och göra ett ärende, har det slutat regna ställer jag bilen efter halva vägen och promenerar in längst sjön ner till stan!

Ha nu en fin torsdag och kom gärna med konstruktiva kommentarer angående viktminskning 🙂 .

Con affetto Ceci

 

 

 

5 thoughts on “JAG BEHÖVER ERT MORALISKA STÖD!

 1. 1. I en 16-årings kropp och själ pågår det ett krig på grund av hormonerna som surrar. Du var inte heller så lätt att ha att göra med i den åldern men mellan utbrotten var du alltid glad och god och inte sur. Lugna ner S med stöd av ovanstående genom att tala lugnt och fråga henne vad hon egentligen vill säga. Att börja skälla tillbaka är bara att hälla bensin på brasan.
  2. Angående vikten så är det väl inte så farligt du ligger ju under 25 i BMI. Mät midjeomfånget och kolla värdet på nätet.
  3. De finns viktiga prover att ta: T4, T3 och TSH, fasteblodsocker och HbA1c, Insulin och Kortisol
  4. Om det man intager ger fler kalorier än man gör av med så går man upp i vikt.
  5. Vattenfasta i 3 dagar, man mår illa de 2 första, den tredje går man på moln.
  6. Efter vattenfastan smyger man in strikt LCHF.
  7. Punkt 5 och 6 ger garanterat snabb viktreducering.

  1. Ojoj! Det var mycket info på en gång😊 Ingen fasta nu då jag måste vara stark fysiskt och psykiskt inför min resa! Kram ❤️

 2. Överväg det i ett lugnare skede. Den som är så stark att hon/han (vägrar att använda hen=höna) duschar iskallt varje morgon klarar allt/Kram Pappa.

 3. Ta ett måttband och mät midjan och strunta i den stressande vågen ! Kanske äter du massor med frukt ? Eller en brödbit då och då? Satsa på ovanjord grönsaker på halva tallriken. Mina tips och kanske inte bästa tid att starta något nytt om det är under en stressperiod.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.