EN DAG I MITT PARADIS

HÄR ÄR JAG SOM LYCKLIGAST

rvik vinter.jpg

SKAFTÖ

Godmorgon fina bloggvänner!
Onsdag morgon och jag har varit vaken sedan kl  04.30…..grrrr. Jag somnade dock kl 22.00 så jag känner mig faktiskt inte så trött, tvärtom. Imorse städade jag och piffade hela undervåningen innan jag gick upp och satte mig vid datorn, detta händer ALDRIG!

Som ni vet planerar jag ju för fullt min februrarimånad. Bilresa till Sverige, 3 mässor (varav en i Milano 🙂 ) och kundbesök. Det jag ser mest framemot trots allt, är att jag skall göra en avstickare till mitt paradis på jorden ; Rågårdsvik, Skaftö 🙂

 

fodrade boots.jpg

FODRADE BOOTS FRÅN BRUNATE

Det är bara 2 1/2 timme från Oslo till Skaftö så när jag är klar i Norge tar jag en sväng förbi mitt fina hus, ( en natt)  tänder en brasa och förhoppningsvis laddar batterierna inför resten av månaden!

För er som inte vet är jag ju uppvuxen på somrarna på denna paradisö i Bohuslän. Min farmor är född här. Hela familjen vill ju vara på ” landet” så för 10 år sedan, efter jag hade hyrt i många år för att kunna vara längre perioder med barnen i Sverige slog vi till och köpte ett hus nere vid vattnet! Mr G och barnen älskar Rågårdsvik lika mycket som jag gör och detta är fundamentalt för mig 🙂 .

RVIK SOMMAR.jpg

SER NI MITT HUS LÄNGST BORT

Jag har bort i Italien i mer än 23 år men vi har alltid försökt att vara i Sverige hela sommaren, påsk och jul har det blivit vartannat år. Min svenska umgängeskrets finns på landet. Familj, barndomsvänner och nyfunna vänner 🙂 .  Det är är jag lever fullt ut!

Var hittar du din energi?

Idag har jag bestämt att det blir en dag vid datorn och telefonen. Skulle vilja beta av det sista av mail, telefonsamtal och fakturabetalningar!

Jag hoppas att ni får en fin onsdag!

 

Con affetto Ceci

Bilder: lånade från fb!

2 thoughts on “EN DAG I MITT PARADIS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.