RES DIG UPP!

SOFFAN ÄR INGET BRA KONTOR

ceci sant anna.jpg

CECI PÅ VÄG UT

Godmorgon kära bloggvänner!
Japp då vägde jag mig efter en veckas slit att äta nyttigt. Kul, plus 0.2 kg…..vad hände? Jo det kan jag tala om; Kortisolnivån är som vanligt på topp, jag ligger på soffan och gör ALLT, instagrammar, bloggar, mailar, kollar Netflix, kollar youtube tutornas, ringer telefonsamtal, lyssnar på poddar plus att jag äter alldeles förstora portioner av min nyttiga mat!

UPP OCH HOPPA! Nu på morgonen tog jag upp datorn till mitt lilla ” kontor” och sitter här och skriver. Jag måste sluta ha soffan som kontor 🙁 .

skor carolas balkong.jpg

VACKRA SKOR VID SJÖN

Idag har jag PT kl 10.00 och sedan måste jag iväg till fabriken  igen för att ta hem lite fler skor för fotografering!

Jag vet inte om någon av er som läser bloggen är egenföretagare, jag hoppas för er skull inte i Italien! Alltså varför skall man komplicera allting i ett redan kaotiskt system. Nu har man infört elektroniska fakturor, jaha vad är det med det då tänker ni som sitter i Sverige och är ljusår före oss här nere. Jo ett ord : KAOS! Idag måste jag till min bensinstaion och kolla med dom hur vi löser detta….ingen vet ngt 🙁 .

sant anna.jpg

FREDAGSKVÄLLEN

Jag är ändå stolt över mig själv då jag avbokat två saker denna veckan som stressade mig. En frukost och ett onödigt köp! Ja det är så jag måste tänka. Tänk lök, skala av , skala av så bara det absolut nödvändigaste blir kvar!

Mina prioriteringar just nu: familjen, jobbet och träningen PUNKT SLUT!

Ha en riktigt bra tisdag! Vad är era prioriteringar just nu?

Con affetto Ceci

2 thoughts on “RES DIG UPP!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.