FOTOGRAFERING VID COMOSJÖN

SKOR, VÄNNER OCH SKRATT

andrea och carlo.jpg

MR G 

Godmorgon kära bloggvänner!
Äntligen måndag eller vad säger ni….. Igår var en söndag dedikerad till skor och fotografering.

Jag började att gå ut trädgården här i Moltrasio redan vid 09.00 för att ta lite bilder. Jag höll på att frysa näsan av mig. Kreativt och stimulerande och en av mina favoritsysslor, så jag skall inte klaga 🙂 .

sko pics trädgård.jpg

SÖNDAGMORGON I MOLTRASIO

Efter lunchen åkte jag och Mr G hem till C & C och deras fantastiska villa nere vid sjön. Vi hade med oss skor och väskor. Carola är otroligt kreativ och har en grym smak för stil och klass. Hon hjälpte mig att piffa fotona och jag fotograferade , ett riktigt dream team. Mr G och C hängde med runt i trädgården och pratade mest jobb, ovanligt 🙁 .

Vi fick till riktigt fina bilder men vi är långt ifrån klara. Fler skor och fler locations skall plåtas.

carola in action.jpg

VÄRLDENS BÄSTA KREATÖR

Skall man ha ut en bild varje dag blir det 365 pics/ år och jag sköter 2 instakonton….think for your self! När jag är iväg nu i februari kan jag ju inte ta kort så därför måste jag fixa fram ett litet arkiv inför resan.

Efter ” the foto session” blev vi kvar en stund med varsin kopp te framför brasan. Det blev en riktigt bra söndag med både jobb och vänner.

Nej nu är det väl dags att hoppa in i en iskall dusch, yes mina vänner, jag duschar kallt ( typ 30 sek ) varje morgon fortfarande…..helt grymt! Testa!

Ha en riktigt fin start på nya veckan!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.