SLUTA STRESSA NU FÖR F…N!

VAD HÅLLER JAG PÅ MED?

utsikt Moltrasio.jpg

UTSIKTEN FRÅN MITT VARDAGSRUM

Godmorgon kära bloggvänner!
Jag vill börja med att tacka alla er som följer mig här. Er som jag redan känner och alla ni andra som jag inte vet vilka ni är och var ni bor men ni är alla välkomna in till mig!

Igår var en rätt tung dag av ensamhet och hemlängtan. Jag löste ju några timmar med KS ( kognitiv shopping ). Det blev julpynt på 40 % rea. Alltid bättre än inget 🙂

Hur som helst håller jag på att stressa sönder mig själv, för vad då? Jag ligger vaken natt och morgon och känner hur pulsen ökar. Vad är det jag måste göra som är så viktigt!? Det slog mig att Instagram stressar mer än något annat. Saken är den att ta foton och redigera är det som ger mig mest glädje av allt det jag sysslar med….hallå. Då slog det mig att : NJUT av stunden då fotot tas och gläds över känslan av kreativitet och stimulans och lägg INTE ner energi på hur många som gillar bilden, det är INTE viktigt 🙁 . Huvudsaken är att JAG kände harmoni under själva processen.

Och hur kan man inte må bra när man tittar ut på världens vackraste sjö varje morgon!

fina familjen.jpg

DET VACKRASTE JAG VET….

….det här gänget alltså! Mitt liv, mina solstrålar och mina oväder allt på en och samma gång! Jag ger, de tar…..men det är väl så en mamma fungerar.

I eftermiddag skall jag hem till Carola och ta lite skobilder……SS19 kollektionen. Hon har en fantastisk villa och trädgård som vi kan hålla till i 🙂 .

Tjatar jag för mycket om stress eller är det så att det har blivit en folksjukdom?

Ha en underbar söndag!

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “SLUTA STRESSA NU FÖR F…N!

  1. Ditt problem är att det måste hända något hela tiden. Du är som solen, du måste ha planeter kring. Du måste skaffa dig en livscoach och inte bara en PT.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.