DET VIKTIGASTE I LIVET ÄR GRATIS

BÅTTRE EN FÅGEL I HANDEN ÄN 10 I SKOGEN

jag och Caro

C & C

Godmorgon  kära bloggvänner!
Lite snurr i bollen då det blev några glas bubbel för mycket igår kväll! Men jäklar vad kul vi hade. Jaja gubbarna var faktiskt också rätt trevliga 🙁 . Carolas man dök upp 21.30 så då började vår middag…..italienare och tider!

Hursomhelst när jag satt lite darrig imorse med mitt kaffe såg jag att min älskade syster hade kommenterat gårdagens inlägg. Det var så fint skrivet att jag måste lägga ut kommentaren här på bloggen:

Jag tror att de som mår sämst är de kvinnor (och män) som inte vågar stå upp för sina innersta önskningar utan lever utifrån hur det ”borde” vara. 

Prestationshetsen tar aldrig slut… Ibland undrar jag vad som är vinsten i denna hysteriska tävling??? Att göra karriär, hämta tidigast på dagis, jaga närproducerat, springa marathon, visa upp sin träning och långkok på sociala medier, ha ett perfekt förhållande, hem och vänner. Vad är priset, förutom utmattning och känsla av otillräcklighet?

Pratade med en person nyligen som arbetat som volontär i fattiga områden i Indien att han aldrig mött människor som var lyckligare (i själen) ❤️ De hade ingenting av det vi strävar efter men de hade något annat. Gemenskap. Att skratta tillsammans. Att gråta tillsammans. Att hjälpa varandra.

Det tror jag är vägen till inre harmoni 🙏🏼 Oavsett vilka yttre livsval vi gör 

Kika gärna in på syrrans blogg 🙂 Lyckas Vara Lycklig

caro ceci tak1

I LOVE THIS BABY

Min syster är så klok och hon gör ett fantastiskt jobb som karriärcoach/ stresspedagog och hon är även utbildad kommunikolog .

Jag har insett att det är bättre att fokusera på få och konstruktiva relationer än många halvtaskiga sådana! Men en syster är nog det bästa man kan få av sina föräldrar 🙂 .

Nej nu skall jag instagramma och sedan blir det att ta ner allt julpynt! Lite trist ändå men det måste ju göras! Har ni plockat bort julen?

Jag säger det igen, jag älskar era kommentarer och blir så glad när de poppar upp i feeden 🙂

Ha en underbar lördag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.