HEMMAFRUGAN FICK VARA MED I GT OCKSÅ

DET RULLAR PÅ BRA NU

ceci selfie mössa.jpg

GLAD SOM VANLIGT

Godmorgon kära bloggvänner!
Denna fredagsmorgon känner jag mig lite stressad inombords. Jag vaknade upp med yrsel och kunde inte få stopp på alla tankar som snurrade inne i huvudet. Att kombinera hemmafru och jobb, tonåringar och yngre barn, den italienska skolan och relationer på en gång kan bli lite för mycket ibland.

GT.jpg

BIG NEWS

Ja som sagt då var man med i GT också. Har inte läst artikeln själv då man måste ha premium. Jag jobbar ju sedan 3 år tillbaka som skoagent och sedan i maj har jag ju bloggen och instakonton att sköta om och vårda ömt. Jag är dock fortfarande “hemmafru” då allt vad som gäller barn och hem faller på min lott. Då tänker ni……hur kan du acceptera det. Jag har man en man som går kl  07.00 och kommer hem 21.00 och som jobbar även helger så  då är det inte mycket att bråka om tycker jag. Vi får alla dra vårt strå till stacken!

ceci outfit gran mercato.jpg

OUTFIT OF THE DAY

Gårdagens outfit var en favorit! Jag gillar att hålla mig till max 3 färger när jag klär mig alternativt samma färg i olika nyanser.

Nu på morgonen skall jag iväg och göra lite ärenden nere i Como. Båda tjejerna har vänner som kommer idag både på lunch och middag! Ikväll skall jag och Mr G ut med Carola ( ni kommer väl ihåg min galna och enda italienska väninna ) och hennes man.

Har ni en perfekt och jämställd uppdelning av hemmets och familjens alla bestyr?

Ha en underbar fredag!

Con affetto Ceci

4 thoughts on “HEMMAFRUGAN FICK VARA MED I GT OCKSÅ

  1. Fin artikel om dig kära kusin. Om man googlar Cecilia hemmafru kan man läsa artikeln. Fin artikel.
    Kram kusin Mia

  2. Jag tror att de som mår sämst är de kvinnor (och män) som inte vågar stå upp för sina innersta önskningar utan lever utifrån hur det ”borde” vara.

    Prestationshetsen tar aldrig slut… Ibland undrar jag vad som är vinsten i denna hysteriska tävling??? Att göra karriär, hämta tidigast på dagis, jaga närproducerat, springa marathon, visa upp sin träning och långkok på sociala medier, ha ett perfekt förhållande, hem och vänner. Vad är priset, förutom utmattning och känsla av otillräcklighet?

    Pratade med en person nyligen som arbetat som volontär i fattiga områden i Indien att han aldrig mött människor som var lyckligare (i själen) ❤️ De hade ingenting av det vi strävar efter men de hade något annat. Gemenskap. Att skratta tillsammans. Att gråta tillsammans. Att hjälpa varandra.

    Det tror jag är vägen till inre harmoni 🙏🏼 Oavsett vilka yttre livsval vi gör 🥰

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.