SÅ VAR DET JUL IGEN!

JULLUNCH HOS BÄSTIS

jansson.jpg

JANSSONS MM

Godmorgon kära bloggvänner!
Ni är väl inte trötta på julen och julmaten….hehe! Jag var ju borta över julen och och det enda julbordet jag fick var när vi var i Stockholm i december.

Så min finaste vän G bjöd in mig och A på jullunch igår, som jag njöt! När man bor utomlands blir ju traditionerna och ens kultur extra viktiga att hålla fast vid. Och det har jag o G verkligen lyckats med måste jag få skryta  om 🙂 .

be kind.jpg

MITT MOTTO

Hur mår jag annars?
Jo tack, helt ok! Jag har ju 4-5 kg som sitter som gjutna på kroppen och som vägrar att ge med sig. Jag körde ju 4 månader med viktklubben i våras , 1300 kcal om dagen, visst jag gick ner men det är ohållbart. Man måste hitta en balans som funkar. Så det man kan göra är ju dra ner på kakor och bullar, minska portionerna , inte dricka alkohol och försöka röra på sig lite varje dag. Jag skall se om detta kan funka för mig! Har ni andra tips?

jultallrik.jpg

GODASTE JULTALLRIKEN

Idag skall jag till fabriken och se om jag kan låna hem lite skor till fotografering.  2 instakonton som skall inspirera är inget man gör på fem minuter precis. Jag skall även spana in den nya kollektionen vilket är jätte spännande 🙂 .

Ha nu en fin torsdag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.