NU SKALL JAG TESTA ATT TA EN KALL DUSCH….

……..VARJE MORGON

water_1.jpg

KALLT VATTEN

Godmorgon kära bloggvänner!
Idag känner jag mig lite si sådär! Bråkat med tonåring och sovit illa. Klockan 10.00 har jag ett pass på gymet så det kommer nog att hjälpa mig att få tillbaka min energi.

Jag har både läst och hört att en kall dusch på morgonen ger fantastiska resultat. Jag provade igår morse ca 15 sekunder och det var både vidrigt och underbart. När jag kom ut ur duschen var det som jag fått en elchock. Det brände och stack i hela kroppen och jag kände mig så laddad. Jag skall se om jag kan öka till 20 sekunder idag!

Både ämnesomsättningen och cirkulationen ökar av en kalldusch. Hår och hud blir bättre och man blir SUPERPIGG! Vågar ni ta den här utmaningen? Först duschar man som vanligt och sen på med ISKALLT i kranen!

Ha en fantastiskt onsdag!

Con affetto Ceci

 

Bild: Pinterest

 

 

 

2 thoughts on “NU SKALL JAG TESTA ATT TA EN KALL DUSCH….

  1. Du är bara så duktig. Jag trodde inte att du skulle våga ta en iskall dusch, känslig som du är. Det är stort. Kommer du ihåg i Hovås när jag brukade reta dig när du duschade och jag drog på för fullt med varmvatten i köket och duschen blev iskall. Hemska tjut hördes då från badrummet och du skrek …SLUTA….he…he..
    Ta till dig Carros inlägg om selleri men MÅSTE vara ekologisk.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.