EN HÄRLIG SÖNDAG VID COMOSJÖN

MR G´S FÖDELSEDAG

molo moltrasio.jpg

PROMENAD I MOLTRASIO

Godmorgon kära bloggvänner!
Ok, nu har måndagen vissa bävat för och andra längtat efter kommit. Personligen har jag inga problem att komma upp på morgonen så jag tillhör nog den senare kategorin. Jag kommer starta min vecka i vanlig ordning med ett pass på gymet. Som jag skrev igår måste jag bygga upp kropp och själ inför den kommande månaden.

posta pranzo.jpg

RESTAURANG POSTA, MOLTRASIO

Igår morse seglade sjömannen tillbaka till Götet. Det har varit underbart att ha haft honom hemma i 2 veckor. Han är en glädjespridare och energin höjs här hemma av hans närvaro. Men våra barn är till låns och vi måste låta dem flyga med egna vingar.

Mr G fyllde ju år igår så vi bestämde oss för att ta en promenad till vår favorit restaurang här i Moltrasio. Vädret var helt crazy, 15 grader och sol. Jag hade vårkappan på mig 🙂 . På väg hem från restaurangen tog vi en promenad genom Moltrasio. Jag vet att jag är partisk men enligt mig bor jag i Comos vackraste by 🙂 .

villa pasa acqua.jpg

PIC FRÅN MOLTRASIO

Vi hamnade i Moltrasio av en slump. Vi bodde ju inte ihop ” officiellt” innan vi gifte oss. Jag hade en liten etta nere i Comostad i nästan 3 år. När bröllopsdatumet var bestämt var det ju dags att leta efter ett gemensamt boende. Andrea hade ingen relation till Moltrasio men vi fick reda på av en bekant till familjen att hennes man ( byggherre) höll på att renovera ett gammalt hotell till lägenheter i Moltrasio. En söndag åkte vi upp och tittade på bygget…….vi satt på en liten mur bakom “hotelllet”  och blev förtrollade av utsikten! Här vill vi bo, och det har vi gjort i snart 20 år nu 🙂 .

Bor ni där ni vill bo eller skulle ni vilja flytta till annan ort, kvarter eller land?

Ha en fin måndag!

Con affetto Ceci

 

 

2 thoughts on “EN HÄRLIG SÖNDAG VID COMOSJÖN

  1. Sååå vackert! Jag har varit vid Comosjön ett par gånger. Bla en knapp vecka i mitten på oktober för några år sen. Vi bodde i Sala Comacina, på mysigt o fint hotell precis vid vattnet. Vi hade inte så fint väder, mest regnigt och grått men trots det så blev jag HELT betagen av denna vackra miljö! Vilken ynnest att få bo där…!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.