VAD JOBBAR JAG MED?

SNART FEBRUARI IGEN

fabriken.jpg

PIC FRÅN FABRIKEN

Godmorgon kära bloggvänner!
För er som kanske inte hängt med från bloggens begynnelse tänkte jag berätta lite om mitt jobb. Då årets tuffaste månad, februari står för dörren är det dags att dra åt svångremmen och börja planera och strukturera.

Jag jobbar som skandinavisk agent för Familjen G´s skofabrik BRUNATE . Fabriken är 92 år gammal och grundades av min mans farfar. Vi har två kollektioner per år en SS och en FW. Nu skall jag sälja FW 19/20. Vi ligger ju alltid ett år framför. Kollektionen är väldigt stor och jag brukar välja ut ca 100-120 modeller som jag tycker passar för den skandinaviska marknaden.

stövletter o champagne.jpg

SKOR OCH CHAMPAGNE

Jag brukar att vara på 3 mässor varje säsong. Oslo och Stockholm där jag har min egen lilla monter och i Milano jobbar jag ju i Brunates stora fina monter. Micam i Milano är världens största skomässa.

Så här ser mitt program ut för februari:

Jag sätter mig i bilen kl 06.00 lördagen den 2/2. Jag försöker alltid att resa under helgen då det inte är så tung trafik på Europas vägar. Jag räknar med att vara framme i Stockholm måndagen den 4/2. Jag måste fortfarande boka hotell 🙁 . Mässa på Stockholm Fashion District 6-8 februari.  Jag har några kunder redan den 5/2.
Den 8/2 sätter jag mig i bilen och kör mot Oslo. Jag kommer lämna bilen på Gardemoen för att flyga ner till Milano för att jobba på mässan 10-13/2. Den 14 flyger jag tillbaka till Oslo för mässa där, fram till den 17. Den 18 skall jag besöka kunder inne i  Oslo. Sedan hoppas jag få några dagar i Gbg för att träffa familj och vänner. Jag kommer sedan att köra ner mot Danmark och på vägen förhoppningsvis några kunsbesök i Skåne. Min plan är att ställa bilen på Kastrup några dagar för att flyga ner till tjejerna innan mina sista möten i Danmark 1-3 mars. Sedan bär det av hemåt!
Jag har även en mässa i Munchen i slutet av mars men då flyger jag upp!

fabriken 1.jpg

PIC FRÅN FABRIKEN

Det viktiga nu är att ha en perfekt planering och en stark fysik. Så januarimånad är förberedande för mig. Träning, bra mat, sömn och planering.

Säljperioden augusti/september är mycket enklare då jag redan är i Sverige plus att Mr G har “semester” och hjälper mig på mässorna.

Ha en härlig söndag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.