NYÅRSLÖFTENA SPRACK REDAN FÖSTA VECKAN

VAD HÄNDE?

SACHER OCH KOTTAR.jpg

SACHERTÅRTA

Godmorgon kära bloggvänner!
Nu har det snart gått en vecka på det nya året och jag blir så full i skratt när jag tänker på att jag redan brutit alla mina nyårslöften!

Här kommer en liten resumé´.

Jag har fast jag INTE skulle:

tittat på Netflix
letat lägenheter på Hemnet
ätit skumtomtar
ätit chips
druckit alkohol
stressat….etc

Jag har INTE fast jag borde:

tränat
skrivit dagbok
andats lugnt
ätit massa frukt och grönt
strukturerat mina dagar….etc

kottar och blå skor.jpg

ALWAYS SHOES

Vad tycker vi om nyårslöften egentligen? Jag skulle vilja säga “F..CK  ÉM”. Man blir ju mer stressad av att ha dem än att bara ta dagen som den kommer med en nypa sunt förnuft.

Nu på morgonen har jag bakat en Sachertårta som skall med till italienska familjen ikväll. Jag skall även göra en potatisgratäng. Vi skall fira julafton/ Mr G´s födelsedag/ sjömannens 18 årsdag . I morgon seglar han hem till Götet igen och på måndag sätter vardagen igång för de flesta.

örhänge och kottar.jpg

RÄCK UT EN HJÄPLANDE HAND

Jag hade ett ” moment” igår. Jag kände bara hur jag var harmonisk , lycklig och fri i mina tankar. Det var fantastiskt. Är det så de buddistiska munkarna har det slog det mig! Våra egna tankar är vår värsta fiende. Det krävs otroligt mycket jobb att tukta de negativa och destruktiva tankar som hela tiden vill borra sig in djupt ner i ens medvetande. Men det går 🙂 .

Hoppas att all ni som läser inte har varit lika inkonsekventa som jag med era nyårslöften. Hade ni några för den delen? Berätta gärna!

Ha en underbar lördag!

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “NYÅRSLÖFTENA SPRACK REDAN FÖSTA VECKAN

  1. OK, ingen är perfekt. Glöm, älta inte utan börja på ny kula. Problemet är att du alltid skall göra allting på en gång. Fatta att prio 1 är att INTE äta socker, ägna dig åt att inte äta socker så kommer det andra av sig själv.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.