MIN FAVORIT OUTFIT

BLACK AND WHITE

ceci svart kappa.jpg

CECI

Godmorgon kära bloggvänner!
Igår lyckades jag muta ett av barnen att ta kort på mig 🙂 Jag älskar mode och köper alldeles för mycket kläder varje säsong. Problemet är att sedan är jag så lat så jag orkar typ aldrig använda dem utan lufsar runt här hemma i träningskläder. Jag har vissa favoriter som jag handlar på mig mer än andra och dessa är: kappor , kavajer, skinnjackor och vita t-shirtar. Alla har vi våra “hang ups”. I många mode bloggar/poddar just nu talas det om basgarderoben och den tycker jag är viktigt att lägga lite extra krut på.

svart och vitt.jpg

BRUNATE ORCIANI MAX MARA

Min personliga basgarderob består av: Jeans och svarta byxor, vita T-shirtar, svarta kavajer, koftor och skinnjackor.
Jag gillar att ha på mig färg men det ser du inte ofta på mig till vardags. Jag är en typisk “Black and White” kind of girl!
Om vi skall tala om accentfärger så är grå min sådan.

Skjortor är inte min grej men däremot gillar jag sidenblusar. Och jag älskar accessoarer, stora armband, halsband i flera lager och örhängen. När det gäller smycken är det klassiska korset min favorit!

ceci in i garaget.jpg

CECI PÅ VÅG IN I GARAGET

Jag har överlag en rätt sportig stil. Jag kan anpassa mig till alla tillfällen och känner mig hemma i både träningskläder  som i aftonklänning. Jag har inga problem att gå utanför dörren osminkad och med ruffsigt hår. Jag har intentioner varje morgon att IDAG skall jag piffa till mig…..det slutar oftast på samma sätt; NO PIFF 🙁 .

Jag är otroligt modeintresserad och tur är väl det då jag jobbar i branschen! Ha nu en en riktigt fin fredag, själv är det taxichaufför som står på mitt schema hela dagen. Jag har tre krävande kunder just nu 🙂 .

Vad har du för stil? Sportig, elegant, klassisk, kvinnlig, maskulin, bohemisk, färgglad, svart….?

Con affetto Ceci

4 thoughts on “MIN FAVORIT OUTFIT

  1. Himla snyggt med vita T-shirts. Har dock inte investerat i dyrare för jag tycker det är svårt att hålla de fräscha med tanke på smink. Har du några tips? ☺

    1. Hej Ulla. Helvita T-shirtar köpar jag rätt billiga. Med tryck brukar jag lägga lite mer pengar på. Spraya med vanish på krage och under armarna innan tvätt! Blir toppen!
      Kram C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.