SÅLLA BORT ENERGITJUVARNA

ENERGI SKALL MAN VARA RÄDD OM

shoes every journeey.jpg

…LÅT OSS BÖRJA VÅR VANDRING

Godmorgon kära bloggvänner!
Idag är det kanske några som börjar att jobba igen efter alla festligheter. Jag har aldrig slutat då blogg och två instakonton behöver sin lilla dagliga rutin!

Det finns ju människor som ger mer än de tar och så finns de de som tar mer än de ger…..ekvationen är inte så svår, försök att umgås med de förstnämnda. Det tänker i alla fall jag försöka göra detta nya underbara år som ligger framför oss.

jag och Caro.jpg

EN BILD SÄGER MER EN 1000 ORD

Den här bilden på mig och syrran tagen i slutet av oktober förra året gör mig så otroligt glad! Vilken energi och glädje den förmedlar. Den kvällen var magisk! En syster är något väldigt unikt och jag är så glad att jag fått två flickor ( och en sjöman 🙂 ) . Det är mitt största hopp att ens barn skall ha en fin relation hela livet. Vi 4 syskon har egentligen aldrig haft några allvarliga gräl…vi gillar varandra helt enkelt!

Låt energitjuvarna hänga med varandra så kan vi som är  glada och  positiva ( för det mesta ) umgås istället!

skor på trappa.jpg

BRUNATE SKOR, SAME LEATHER BUT DIFFERENT STYLE

Idag skall jag väl dyka ner i resväskorna och försöka få ordning på tvätten. Jag har fortfarande alla kristallglas från Nyår kvar att diska 🙁 . Just saying…..

Här i Como har det blåst full storm men nu verkar den ha lagt sig! Solen strålar här i Italien och jag tror jag skall ta en liten promenad under dagen. Är det inte så att frisk luft ger välbefinnande ?

Vad vill ni läsa om i bloggen 2019? Skor? Mode? Recept? Mitt vardagsliv? Skillnader Sverige Italien? Kom gärna med förslag!

Con affetto Ceci

 

6 thoughts on “SÅLLA BORT ENERGITJUVARNA

  1. Fortsätt och skriv som du gjort hittills jag tycker om att läsa Vad du skriver. Intressant att få lite rapporter från Como, Gillar staden med sina små gränder och Boutiquen.

  2. Hej fina syster 💕 Åhhhh, den kvällen var underbar!!! Mycket champagne, skratt och goda energier 🥰 Lyx att ha en så bra relation som vi har 🌷 Nu står jag på vårt favoritcafé i backen och ska beställa varma bullar och choklad, två åk blev det innan fika 😅 Det är Augustinssons gener det!!! Kraaaam

    1. Härligt! Mitt nya ” liv ” 2019 bestod av pringelschips, Netflix och skumtomtar 😱😱😱 gott är det😘

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.