DET FINNS ALLTID EN FÖRSTA SIDA I VARJE BOK

VÄLKOMMEN 2019

nyår anna och jag.jpg

A ( SMINKAD KVÄLLEN TILL ÄRA 🙁  ) OCH JAG 

Godeftermiddag kära bloggvänner!
Tro det eller ej men jag sov till nästan 11.30. Men när jag vaknade fick jag syn på ett kort på mamma och S när hon var liten. En våg av längtan och sorg bara sköljde över mig och jag kunde inte sluta gråta. Mamma, hon lever fortfarande men sedan 3 år bor hon på hem och hennes alzheimer har henne i sitt fulla grepp. Jag saknar henne, den snällaste och generösaste människa jag någonsin kännt. Aldrig ett ont ord om någon och hon satte oss barn framför sig själv i ALLA lägen. I februari åker jag till Gbg och då får jag sitta bredvid henne igen  🙂 .

nyårsmaten.jpg

NYÅRSMIDDAGEN

Gårdagskvällen blev lyckad men det visste jag redan. Vi firade med G och U och barnen. Mina bästa vänner sedan 23 år. Vi är ett dreamteam, jag stod för mat och dukning och G för efterrätt ( blåbärsparfait med blåbär från Härjedalen) och vid 00.00 åt vi en  Schwartzwaldtårta ( gjord av G givetvis)  som var magisk. Jag hade ju givetvis linser och salamikorv till förrätt ( en italiensk tradition) och sedan körde vi potatisgratäng, fläskfilet och rödvinssås, mer svenskt än så går det inte att bli…hehe!

Mr G somnade ju givetvis innan tolvslaget, även detta har blivit en tradition 🙁 .

nyår gunilla.jpg

BÄSTIS G 

I eftermiddag skall vi åka och hälsa på svärföräldrarna. Hade egentligen velat vara hemma och ta det lugnt men familjen i Italien är ” serious stuff” så det är bara att gilla läget!

2019 ger mig ändå en känsla av “pånyttfödelse” . Jag vill vara den bästa versionen av mig själv i år. Jag har fått ännu en guru vars råd att följa: fd skogsmunken Björn Lindeblad, ni MÅSTE lyssna på honom på framgångspodden. Han är så klok och vis. Jag vill ta till mig hans lära!

Jag hoppas att ni alla har börjat 2019 på allra bästa sätt!

Con affetto Ceci

3 thoughts on “DET FINNS ALLTID EN FÖRSTA SIDA I VARJE BOK

  1. Min älskling, så vackert skrivet.
    ,,,,,”Jag vill vara den bästa versionen av mig själv i år”……Där kom det första kravet. Försök att förstå att du ÄR redan den bästa versionen av dig själv, så bra och god en människa kan vara. Det enda som du bör ändra på är Netflix- och sockerintaget. Skippa dessa/Kram Pappa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.